Aerteknika

Schimbatoare de caldura cu placi tip Micro Plate

danfoss
vizualizari


Folosind noua tehnologie Micro Plate™, schimbatoarele de caldura Danfoss depasesc ca performanta toate produsele similare existente pe piata, cu pierderi de presiune reduse cu pana la 35% si cu transfer termic imbunatatit cu pana la 10%. Design-ul unic al placilor permite recalibrarea individuala a aplicatiei dumneavoastra de termoficare pentru a corespunde specificatiilor dumneavoastra, astfel incat sa alegeti solutia optima.

Performanta la nivelul secolului 21
Chiar daca industria energetica a cunoscut imbunatatiri semnificative, designul traditional al schimbatoarelor de caldura cu garnituri a ramas neschimbat de peste 40 de ani. In Danfoss, recunoastem ca vremurile s-au schimbat si ca nevoile dumneavoastra au crescut odata cu cerintele sistemului si al persoanelor pe care acesta ii deserveste.
Cu scopul de a va oferi solutii mai bune si mai flexibile de schimbatoare de caldura, am dezvoltat o abordare cu totul noua pentru designul placilor.

Schimbatoarele noastre de caldura cu garnituri au performantele generatiei viitoare, oferindu-va posibilitatea sa obtineti mai mult de la sistemele de termoficare.

Proiectat pentru sistemele de termoficare
Danfoss este recunoscut la nivel mondial ca lider in inovatie in industria de incalzire, cu experienta de neegalat in sistemele centralizate de energie. Am aplicat aceste cunostinte noilor noastre schimbatoare de caldura cu o gama completa de modele, compatibile cu aproape orice tip de aplicatie de termoficare si de retea. Indiferent daca sistemul dvs. are presiune variabila sau constanta, oscilatii mari de temperatura sau chiar daca este alimentat cu apa netratata, avem solutia perfecta pentru dvs.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei Micro PlateTM cu un design mai puternic si mai durabil, am regandit performanta schimbatorului de caldura si prelungit durata de viata a sistemului dumneavoastra. Cu noile noastre schimbatoare de caldura cu garnituri XGM Micro PlateTM, puteti acum obtine rezultate de neegalat in transferul de caldura la o dimensiune si greutate mai mica.

Comparativ cu schimbatoarele de caldura traditionale, tehnologia Micro PlateTM ofera performanta, eficienta si flexibilitate exceptionale.
Pentru prima data va puteti crea un sistem individual, potrivit pentru reteaua dumneavoastra. Modificand numarul, marimea si amplasarea nervuratiilor, Micro PlatesTM poate fi adaptat pentru transferul optim de caldura si caderi minime de presiune - astfel incat sa decideti dumneavoastra ce e mai bine.

Avantajele Micro PlateTM:
10% crestere a transferului termic

Permitand apei sa curga uniform, suprafata Micro PlatesTM este utilizata mai eficient pentru a genera turbulenta maxima, care imbunatateste eficienta intregului sistem. Diferenta dintre cele
mai rapide si cele mai lente zone de curgere este de doar x3, spre deosebire de x10 mai mari in modele vechi de schimbatoare de caldura. In consecinta, lichidul este distribuit si amestecat mai bine pentru a maximiza transferul de caldura.

35% reducere a pierderilor de presiune

Fluxul de apa imbunatatit inseamna, de asemenea, ca pierderea de presiune este redusa la minim. Cu cat este necesara mai putina energie pentru a pompa apa in instalatie, cu atat cheltuielile de functionare sunt reduse semnificativ si scade uzura retelei dumneavoastra.

Amprenta redusa de carbon
Prin cresterea eficientei sistemului este necesara mai putina energie pentru acelasi rezultat. Prin urmare, aplicatia poate fi inglobata intr-un design mai compact, cu mai putine placi, reducand cantitatea materialelor de constructie. O eficienta operationala sporita si o durata de viata mai lunga ajuta, de asemenea, la reducerea deseurilor, ce duce la economii semnificative si o amprenta a carbonului mai mica.

http://www.incalzire.danfoss.com/

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare