Termostatele de cameră Honeywell Home DT4 răspund cerințelor referitoare la eficiența energetică

63 vizualizari
Honeywell Home DT4
Distribuie pe

Resideo: Din ce în ce mai multe locuințe noi sunt proiectate pentru un consum minim de energie și compatibile cu soluții pentru energie verde

Resideo Technologies Inc, furnizor global de soluții de confort și securitate pentru locuințe, arată că majoritatea produselor noi din portofoliu său sunt concepute pentru a reduce la minimum consumul de energie pentru încălzire și răcire, fiind compatibile cu sistemele moderne de producere a energiei din surse regenerabile. Abordarea este în linie cu valorile companiei, și răspunde, în același timp, cererii din partea dezvoltatorilor care proiectează din ce în ce mai des clădiri cu acces la surse de energie moderne și ecologice.

Un exemplu în acest sens este lansarea gamei de termostate de cameră Honeywell Home DT4, care răspunde cerințelor instalatorilor și consumatorilor din întreaga Europă referitoare la eficiența energetică.
Dezvoltarea noului produs Resideo la nivel european este o veste bună nu doar pentru instalatori, ci și pentru cei șase din zece români care au declarat într-un studiu recent că ar investi sau ar lua în calcul să aloce bani pentru a intra în posesia celor mai noi sisteme de control pentru încălzire, dacă asta ar duce la economii pe termen lung1.

Honeywell Home DT4

„Observăm și în România un interes tot mai mare din partea dezvoltatorilor pentru utilizarea unor soluții ca pompele de căldură sau pentru dotarea clădirilor cu instalații de producere a energiei din surse regenerabile. Clădirile viitorului vor folosi mult mai puțină energie pentru încălzire și răcire, iar o mare parte din aceasta va fi produsă de propriile instalații. Produsele noastre sunt concepute pentru a răspunde acestor tendințe, iar gama Honeywell Home DT4 este un bun exemplu în acest sens”, declară Gelu Olteanu, Country Sales Leader Resideo România.

Noua gamă de termostate de cameră preia simplitatea și fiabilitatea termostatelor de cameră mecanice din anii 1970 pe care o combină cu un design modern și elegant și adaugă tehnologia actuală, pentru a răspunde cerințelor instalatorilor:

  • Un design modern și subțire, pentru încadrare în orice tip de decor.
  • Un termostat de cameră versatil, care poate fi integrat atât în sistemele de încălzire noi, cât și în cele clasice, fiind o alegere potrivită pentru orice instalator.
  • O soluție care îi ajută pe utilizatori să îmbunătățească eficiența energetică a locuințelor datorită funcției eco state, care reduce sau crește temperatura pentru o anumită perioadă.
  • O alegere modernă, capabilă să funcționeze împreună cu soluții inteligente de zonare, respectiv de încălzire și răcire a unor zone specifice din locuințe, inclusiv cu soluții de încălzire prin pardoseală sau pompe de căldură.

Produsul este compatibil cu o gamă largă de sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, cum ar fi pompele de căldură sau sistemele de încălzire în pardoseală.

Pentru a afla mai multe despre impactul pe care termostatul de cameră Honeywell Home DT4 îl poate avea asupra activității instalatorilor și a proprietarilor de locuințe, accesați acest link.

termostate Honeywell

____

1Cercetare solicitată de Resideo și realizată de SW Research în perioada 27 septembrie 2022 - 10 octombrie 2022. Sondajul a cuprins peste 1.000 de proprietari de locuințe din: Polonia, Republica Cehă, România, Slovacia și Ungaria.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video