Aerteknika

TESY este primul producator care a oferit pe piata bulgara aparate de incalzit care respecta noile cerinte ale UE privind eficienta energetica

boilere electrice Tesy
vizualizari

 

Tesy

Compania bulgara TESY este primul producator de pe piata locala, ale carui convectoare electrice, radiatoare cu ulei si intreaga gama de aparate de incalzit acopera pe deplin cele mai noi reglementari privind eficienta energetica. Cerintele REGULAMENTULUI (UE) 2015/1188 al Comisiei Europene de punere in aplicare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European si a Consiliului UE in ceea ce priveste cerintele in materie de proiectare ecologica aplicabile aparatelor pentru incalzire locala au intrat in vigoare din 1 ianuarie 2018.

Potrivit cerintelor Regulamentului de la inceputul acestui an eficienta energetica sezoniera de incalzire pentru diferitele tipuri de convectoare electrice si radiatoare cu ulei trebuie sa aibe valori de peste 36%. Calculele de simulare indica insa faptul ca aparatele declarate spre utilizare prin montare fixa, dotate cu termostate mecanice sau electronice simple utilizate pana in prezent (fara functii suplimentare) deja nu vor mai putea indeplini aceste cerinte. Aparatele pentru montare fixa oferite pe piata vor trebui sa aibe termostat electronic, pentru a putea reactiona la schimbarea temperaturii din camera (de exemplu la deschiderea ferestrei) si sa aibe o pornire adaptiva sau posibilitati pentru control de la distanta. In cazul TESY control prin internet de oriunde din lume.

Tesy

“Intrarea in vigoare a noii directive nu este o surpriza pentru producatori. Noi de la TESY am stabilit cursul catre productia de aparate eficiente energetic – boilere si convectoare, cu mult timp inainte ca acest lucru sa fi fost impus de catre Uniunea Europeana. Noi suntem convinsi ca aparatele “inteligente” si eficiente din punct de vedere energetic reprezinta viitorul industriei. Pe de o parte, acestea protejeaza planeta noastra, iar pe de alta parte ajuta la reducerea costurilor utilizatorilor directi”, a declarat Hristo Slavov, Director directia de afaceri incalzire la TESY.

Tesy boiler

Convectoarele electrice produse de TESY indeplinesc pe deplin noile cerinte ErP inca de la inceputul lunii decembrie a anului trecut si pot fi achizitionate imediat, fara asteptare si cereri suplimentare. Printre toate calitatile pozitive ale convectoarelor electrice se distinge si functia acestea sa poata fi controlate de la distanta de oriunde din lume, prin conexiune la internet si aplicatia tesyCloud. Anul trecut compania bulgara a devenit prima companie din Europa, care a oferit pe piata boilerul “inteligent” care deasemenea este parte din familia CLOUD a companiei TESY.

tesy.ro/produse/boilere-electrice

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare