Wicu Eco, tubul de marca KME, din cupru izolat termic este potrivit deasemenea si pentru instalatii termice solare

205 vizualizari
wicu_eco
Distribuie pe

Stabilitate inalta a temperaturii si instalare usoara

Stabilitate inalta a temperaturii / instalare flexibila si cu economie de spatiu / disponibil in bare drepte si in colaci / izolatie speciala eficienta / diametru exterior redus /

Instalatiile termice solare, parte a sistemelor de incalzire si apa calda, sunt o alta arie a aplicatiilor tubului ce economiseste energia, tubul Wicu Eco. Acesta a fost recent lansat de producatorul de tuburi din cupru KME Germany AG & Co. KG (Osnabrück). Izolatia termica montata de fabrica a tubului de marca KME, este un invelis spcial P.U.R. ce are nu numai foarte bune proprietati izolatoare dar este si extrem de stabil la temperaturi medii de peste 150°C si chiar mai mari, pentru scurte perioade. Este deasemenea foarte rezistent la lumina UV si la efectele climatice. Wicu Eco se potriveste astfel ideal pentru folosirea in colectoarele sisitemelor de instalatii termice solare. Tubul in sine este facut din materialul rezistent la temperaturi, cuprul, care a fost folosit cu success de multi ani in instalatiile solare.

Wicu Eco este disponibil in bare drepte si in colaci si poate fi astfel instalat in instalatiile solare, in mod foarte flexibil in cantitatile cerute. Razele de incovoiere sunt aceleasi cu cele ale tuburilor din cupru folosite in sistemele de instalatii de incalzire si de apa potabila si depind de marimea tuburilor. Prin urmare cand executantul instaleaza sistemul colector el poate cu usurinta sa tina seama de diferite particularitati arhitecturale. Fitinguri conventionale pot fi folosite pentru lipire tare, sudare sau indoire a curbelor si racordurilor.

Materialul izolator are un factor de conductivitate termica λ = 0.026 W/mK, foarte scazut. Valoarea atat de scazuta a acestuia. reduce pierderile de caldura din sistemul solar de circulatie, la minimum si in acest fel optimizeaza randamentul instalatiei termice solare. Instalatiile solare de incalzire si apa calda realizate cu Wicu Eco, necesita un mult mai mic diametru total, pentru a atinge acelasi efect izolator, fata de tuburile cu izolatie conventionala. Aceasta face instalarea in special usoara si cu economisire de spatiu. In general, materialele izolatoare conventionale au o valoare de conductivitate termica λ = 0.040 W/mK, ce ar trebui echilibrata cu straturi mai groase de izolatie. Wicu Eco este in conformitate totatla cu reglementarile Normei Germane de Economisire a Energiei (EnEV).

In consecinta, tubul de marca KME, Wicu Eco reduce timpul de instalare in instalatiile solare si in sistemele de incalzire si apa calda menajera.

Cu acest tub si aceasta izolatie, considerate ca o solutie unitara profesionala, controlul climatic serial poate fi de asemenea folosit ca un argument clar de vanzari, pentru clientii constienti de valoarea energiei.
Pentru mai multe informatii:

info-rohre@kme.com
www.kme-tube-systems.com

Tubul Wicu Eco al marcii KME, este disponibil in bare drepte si in colaci si poate fi montat in instalatii solare, in mod flexibil, dupa cerinta.

Picture: KME Germany AG & Co. KG

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video