novapex

 

20 de ani de succes in piata constructiilor pentru o companie romaneasca

Aluterm Group
vizualizari

Aluterm Group, compania cu capital integral romanesc, specializata in automatizari pentru caile de acces, policarbonat si sisteme automate de parcare a sarbatorit recent 20 de ani de activitate. Avand sediul la Cluj si dispunand de centre logistice in Bucuresti, Bacau si Timisoara, compania a dezvoltat peste 2000 de proiecte distribuite pe intreg teritoriul tarii.

Povestea acestei companii incepe in 1993 la Cluj, moment in care un grup de oameni vizionari anticipeaza nevoia de inovatie si gradul accelerat de dezvoltare specifice domeniului constructiilor. Lucrurile au evoluat conform asteptarilor. Oferind solutii inovatoare prin parteneriatele cu furnizori externi si garantand un grad ridicat de calitate, compania a crescut rapid ajungand sa participe pana in 2013 la peste 1500 de proiecte nationale. Intr-o piata in expansiune, in contextul amplificarii procesului dezvoltarii tehnice, compania a cunoscut o dezvoltare continua. In 2005 identitatea Aluterm se transforma, liniile principale de vanzare devin divizii independente, cu specialisti proprii.

"In toti acesti 20 de ani am urmarit cu prioritate un obiectiv, acela de a furniza solutii de incredere, conforme cu cerintele constructorului si cu asteptarile beneficiarilor. Cred ca succesul obtinut in cei 20 de ani de activitate a rezultat din acest obiectiv si din pasiunea si daruirea celor peste 50 de oameni care formeaza echipa Aluterm Group", Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group.

La inceputul lunii noiembrie Aluterm Group a demarat un proiect aniversar prin care si-a propus sa evidentieze importanta in piata constructiilor a coeziunii dintre constructori, arhitecti si furnizori. In semn de apreciere pentru buna colaborare, compania a creat o pagina dedicata proiectelor importante realizate in acesti 20 de ani si companiilor care au contribuit la realizarea lor. Pagina dedicata aniversarii a gazduit si un concurs cu premii.

Astazi Aluterm Group detine 4 divizii

Siatec - este divizia din cadrul Aluterm Group specializata in automatizari pentru cai de acces. Siatec este liderul pietei de automatizari pentru cai de acces furnizand echipamentele si expertiza pentru peste 1 000 de proiecte. In 2013 Siatec are peste 400 de colaboratori si parteneri nationali si internationali. Produsele din gama Siatec sunt: automatizarile pentru porti, usi automate, bariere automate, usi industriale, usi rezistente la foc, usi de garaj sectionale sau basculante, sisteme de actionare pentru ferestre, sisteme complete de andocare, gama completa de accesorii pentru toate aceste tipuri de echipamente enumerate.

Makroplast – este divizia care ofera produse si servicii complete din piata placilor din policarbonat. Solutiile oferite sunt atat pentru zona rezidentiala, pentru proiectele comerciale cat si pentru constructiile de tip industrial. Produsele Makroplast: placi din policarbonat celular, placi din policarbonat compact, placi din policarbonat modular, placi din policarbonat cutat, trape de evacuare fum si ventilatie, luminatoare componibile, copertine de intrare cu sau fara panouri laterale de protectie.

Parkomatic – divizia specializata in sistemele de parcare: parcometre stradale “on-street”, sisteme automate de parcare cu bariera “off-street”. Toate solutiile sunt modulare, in portofoliul companiei se gasesc atat parcari mici cat si parcari mari cu peste 300 de locuri.

Tormed – este divizia Aluterm Group destinata domeniului medical. Tormed este singurul distribuitor national de sisteme automate de acces si usi create pentru sectorul medical, capabil sa ofere inovatia partenerilor internationali si experienta de 20 de ani a inginerilor implicati in proiecte de acest gen in Romania.

Aluterm Group ofera din 1993 solutii pentru industria constructiilor validate in peste 1500 de proiecte care se remarca printr-un plus de valoare prin includerea de automatizari pentru cai de acces, materiale din policarbonat si trape sau parcari inteligente.

BUCURESTI – Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park T/F: 021-6272300
CLUJ – Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40 26 427 4014
E-mail: marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro
www.tormed.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019