6 workshop-uri de arhitectura de interior si design la GIS 2013

59 vizualizari
GIS, Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat
Distribuie pe

Arhitecti si designeri de renume international vor sustine workshop-uri specializate de arhitectura de interior si design in cadrul celei de-a treia editii GIS, Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat, ce va avea loc pe 27 si 28 mai 2013, la Bucuresti.

Workshop-urile vor avea ca tematica: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

Prezinta: David ATKINSON, Lighting Designer si Specialist in iluminat, Lighting Design Award 2011, 2010, 2007 | Dipl. Ing. Judy HANEL, Designer de interior la Dreimeta, European Hotel Design Awards 2012 | Lucien GUMY, Designer, Marele Premiu D3 Design Talents Awards 2013.
 

Rod Arad, No discipline, Sursa: DALDRod Arad, No discipline, Sursa: DALD
Rod Arad, Restless, Sursa: DALDRod Arad, Restless, Sursa: DALD

Evenimentul se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu solutii pentru interioare si tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

Arhitectul si designerul italian Giorgio Borruso este invitatul special al GIS 2013. Printre speakerii editiei din acest an se numara: Martin Gran, CEO al Snøhetta Design si Partener in cadrul cunoscutului birou international de arhitectura Snøhetta, Presedintele Consiliului European al Arhitectilor de Interior - Joke van Hengstum, si Dr. Ozgen Osman Demirbas, membru al consiliului International Federation of Interior Architects/Designers (IFI) si prodecan al Facultatii de Arte Plastice si Design din Izmir, Turcia.

Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe informatii pe www.iegis.ro
 

Superbude, Sursa: DREIMETASuperbude, Sursa: DREIMETA
Superbude, Sursa: DREIMETASuperbude, Sursa: DREIMETA

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.032 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.192 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 50.420 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video