Adela Smeu a fost numita CEO Brico Depot Romania

86 vizualizari
Adela Smeu
Distribuie pe

Christian Mazauric va prelua functia de CEO B&Q Marea Britanie & Irlanda

Kingfisher a anuntat pe 30 mai ca Adela Smeu a fost numita CEO al Brico Depôt Romania. Adela ii succede lui Christian Mazauric ce va prelua functia de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela este in prezent Director Financiar in cadrul Brico Depôt Romania, si s-a alaturat companiei in 2015, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar in cadrul OBI Group. In trecut, Adela a detinut functii la United Technology Corporation Paris si PwC Romania.

De origine romana, Adela are o buna intelegere a nevoilor si aspiratiilor clientilor la nivel local. Ea va prelua noua functie incepand cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alaturat Kingfisher in urma cu 16 ani si a detinut functii de conducere in departamentele financiare si operatiuni din Franta, Marea Britanie si Romania, inclusiv Director Financiar al Castorama Franta, Director Financiar al B&Q si, cel mai recent, CEO al Brico Depôt Romania.

"Mi-a placut foarte mult timpul petrecut in Romania si sunt mandru de realizarile pe care impreuna cu echipa le-am adus in cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt increzator ca Adela este alegerea potrivita pentru a dezvolta compania impreuna cu echipa excelenta pe care o avem aici, ” a declarat Christian Mazauric.

Adela Smeu: "Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piata din Romania si ne dorim sa fim si mai aproape de clienti pentru a le oferi constant cele mai bune solutii pentru amenajarea si renovarea locuintei".

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video