Afriso

 

Adela Smeu a fost numita CEO Brico Depot Romania

Adela Smeu
vizualizari

Christian Mazauric va prelua functia de CEO B&Q Marea Britanie & Irlanda

Kingfisher a anuntat pe 30 mai ca Adela Smeu a fost numita CEO al Brico Depôt Romania. Adela ii succede lui Christian Mazauric ce va prelua functia de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela este in prezent Director Financiar in cadrul Brico Depôt Romania, si s-a alaturat companiei in 2015, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar in cadrul OBI Group. In trecut, Adela a detinut functii la United Technology Corporation Paris si PwC Romania.

De origine romana, Adela are o buna intelegere a nevoilor si aspiratiilor clientilor la nivel local. Ea va prelua noua functie incepand cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alaturat Kingfisher in urma cu 16 ani si a detinut functii de conducere in departamentele financiare si operatiuni din Franta, Marea Britanie si Romania, inclusiv Director Financiar al Castorama Franta, Director Financiar al B&Q si, cel mai recent, CEO al Brico Depôt Romania.

"Mi-a placut foarte mult timpul petrecut in Romania si sunt mandru de realizarile pe care impreuna cu echipa le-am adus in cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt increzator ca Adela este alegerea potrivita pentru a dezvolta compania impreuna cu echipa excelenta pe care o avem aici, ” a declarat Christian Mazauric.

Adela Smeu: "Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piata din Romania si ne dorim sa fim si mai aproape de clienti pentru a le oferi constant cele mai bune solutii pentru amenajarea si renovarea locuintei".

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas