Alukönigstahl Romania anunta deschiderea unui magazin online cu accesorii pentru ferestre si usi

65 vizualizari
Attila Beer
Distribuie pe

Alukönigstahl România, lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, anunță deschiderea unui magazin online cu zeci de piese de schimb pentru fereste și uși, dar și materiale de montaj, dedicat partenerilor. Astfel, compania reușește să îmbine calitatea produselor cu accesul facil al clienților la informațiile necesare, dar și la comandarea acestora, prin intermediul shop-ului online https://www.aksmagazin.ro/.

„Suntem o companie care ține pasul cu dezvoltările tehnologice și care este atentă la cerințele clienților noștri, iar acest shop online este completarea firească la serviciile oferite până în prezent. Magazinul online www.aksmagazin.ro va distribui accesorii pentru ferestre și uși, scule și materiale pentru tâmplărie și pereți cortină și va oferi partenerilor noștri servicii complete, comode și de calitate”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova. 

Momentan, magazinul online are în stoc 70 de tipuri de produse complementare precum amortizoare pentru ferestre și uși, glafuri, materiale de montaj și pentru întreținere. Pentru a preveni apariția situațiilor unor montaje defectuoase, magazinul online Alukönigstahl România se adresează doar către segmentul de business, în principal firmelor de reparații. Livrările produselor se fac la nivel național, prin servicii de curierat, iar plata acestora se efectuează în numerar, prin ramburs, la primirea coletului. De asemenea, monitorizarea comenzilor și accesul la istoricul acestora, dar și alte opțiuni, cum ar fi administrarea adreselor de livrare și de facturare, pot fi accesate de titularii de cont în secțiunea „Panou de control”. 

Mai mult, prin intermediul magazinului online, clienților le sunt furnizate informații cu privire la cele mai întâlnite nelămuriri, pentru a le clarifica, prin accesarea secțiunii de „Întrebări frecvente”, iar un suport tehnic este mereu disponibil.

Despre Alukönigstahl România

Înființată în 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări Sud-Est europene, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro (în 2014). 
Din 1995, s-a înființat filiala din România, cu sediul și depozitul central în București și un birou tehnico-comercial în Cluj. Alukönigstahl asigură partenerilor săi locali o gamă largă de produse și servicii: sisteme de profile Schüco din PVC și aluminiu pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; sisteme de profile din oțel Jansen pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; documentație tehnică completă pentru producerea tâmplăriei; consultanță pentru alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și financiar pentru un proiect. 

Având peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, și construcții reprezentative.
Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video