Aerteknika

BASF prezinta o noua vaselina de coada pentru TBM, rezistenta la foc

MasterROC
vizualizari
  • MasterRoc TSG 800, pentru a săpa tuneluri în mai multă siguranță, cu un consum mai redus
  • MasterRoc SLF 50, o nouă soluție de tratare a solului pentru o excavare mai eficientă 

Vaselina de coadă pentru TBM (echipamente de foraj pentru tuneluri) rezistentă la foc, MasterRoc TSG 800, este ultima inovație a gamei de produse Master Builders Solutions de la BASF, pentru TBM. Produsul cu densitate redusă permite reducerea consumului, iar ambalajul îmbunătățit face reciclarea mai ușoară. Specialiștii Master Builders Solutions din cadrul BASF vor prezenta această soluție, precum și alte produse din portofoliul de produse chimice de ultimă generație, la Congresul Mondial al Tunelului din Dubai, în perioada 21-26 aprilie 2018.

"Activitatea noastră principală este furnizarea de soluții tehnice și servicii pentru activități mai eficiente in construcțiile subterane. Prin utilizarea MasterRoc TSG 800, clienții noștri pot îmbunătăți în același timp atât condițiile de siguranță, cât și eficiența costurilor ", explică Wolfgang Aldrian, Head of Global Technical Management Underground Construction, la BASF.

O nouă soluție de tratare a solului cu o stabilitate mai mare

MasterRoc SLF 50, un agent de tratare a solului de nouă generație, a fost special conceput pentru creșterea performanței, prin condiționarea solului în timpul operațiunilor de excavare, în condiții dificile de teren. 

BASF

Acest produs de tratare a solului creează o spumă foarte stabilă, cu timp de înjumătățire superior, pentru basfa menține presiunea în timpul funcționării și al întreruperilor planificate sau neplanificate. Poate reduce consumul de energie prin reducerea cuplului, optimizează extracția solului și poate reduce uzura frezei. MasterRoc SLF 50 a fost utilizat cu succes în unul dintre tunelurile cu cel mai mare diametru din lume, construit in Seattle.

Pentru mai multe detalii despre produsele Master Builders Solutions, vă rugăm să vizitați www.master-builders-solutions.basf.com

Divizia are unități de producție și birouri de vânzări în peste 60 de țări și a realizat vânzări în valoare de aproximativ 2,4 miliarde euro în 2017.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019