Afriso

 

Bosch lanseaza noile seturi de accesorii pentru profesionisti - pentru lucrari in beton, metal, lemn

Bosch
vizualizari

Pentru a veni in sprijinul profesionistilor din diferite domenii, Bosch lanseaza pe piata din Romania trei seturi noi de accesorii pentru gaurire si insurubare, versatile si de calitate superioara. Fiecare dintre cele trei seturi – pentru metal, beton si lemn – contine cate 35 de accesorii care ofera profesionistilor solutii pentru cele mai frecvente aplicatii in proiectele de gaurire si insurubare.

Astfel, in fiecare set se gasesc accesoriile cel mai des utilizate de profesionisti: 6 burghie pentru metal, beton, respectiv lemn, 3 chei tubulare, 24 de capete de surubelnita – dintre care 2 sunt cu 2 varfuri si 2 suporturi pentru capetele de surubelnita. Cu un singur astfel de set, profesionistii au la indemana accesoriile potrivite pentru orice proiect – chiar si in cazul in care sunt nevoiti sa inceapa un proiect nou, total diferit. Asadar, acestia nu mai trebuie sa cumpere mai multe accesorii individuale sau seturi mici pentru a avea toate cele necesare in lucrul zilnic – Bosch ofera toate accesoriile necesare intr-un singur set mixt destinat profesionistilor, intr-un ambalaj compact.

Burghiele CYL-3 din setul mixt pentru beton sunt adecvate pentru gaurirea in beton, zidarie, gresie calcaroasa, piatra naturala si artificiala. Prinderea burghielor este cilindrica, varful are 2 taisuri si este acoperit cu carburi metalice durabile, iar canalul spiralat in forma de “U” permite o evacuare eficienta a prafului de gaurire.

Burghiele HSS-G care se gasesc in setul mixt pentru metal sunt adecvate pentru otel aliat si nealiat cu o rezistenta la tractiune de pana la 900 de N/mm², precum si pentru otel turnat, fonta cenusie, fier sinterizat, fonta maleabila, metale neferoase, materiale plastice dure. Prinderea este hexagonala, varful burghiului este autocentrant, cu taisul in cruce, ceea ce face inutila punctarea sau gaurirea prealabila pana la diametrul de 10 mm.

Burghiele elicoidale HSS aflate in setul mixt pentru lemn sunt potrivite pentru lemnul de esenta tare si moale. Prinderea acestora este hexagonala, au varf de centrare si muchii pretaietoare, precum si 2 canale spiralate pentru o evacuare eficienta a prafului de gaurire.

Raportul calitate - pret, ce aduce economii de pana la 50 la suta fata de accesoriile cumparate separat, recomanda seturile cu 35 de accesorii profesionistilor din diferite domenii – constructii, electricieni, instalatori, tamplari etc. In plus, accesoriile au coduri de culori pentru a ajuta utilizatorul sa gaseasca cat mai simplu accesoriul dorit.

Pentru mai multe informatii, accesati www.bosch.com
 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas