Afriso

 

Chic Ville lanseaza colectia de toamna – produse speciale se alatura celor 5.500 aflate deja pe stoc

Chic_Ville
vizualizari

Chic Ville, unul dintre cele mai noi concepte de magazine de decoratiuni interioare din Romania, anunta lansarea colectiei de toamna care cuprinde peste 100 de produse inedite care raspund tendintelor actuale in materie de amenajare a locuintei.

„Sfarsitul acestui an este marcat de un stil natural, inspirat din esentele padurii, iar tendintele toamnei pun accent pe recolta, belsug, pe produse care infrumuseteaza spatiul si il fac sa fie deosebit de primitor. Predomina cremul si marourile, portocaliul, ruginiul, bordeaux-ul si materialele naturale”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii Chic Ville.

Astfel, pentru a aduce clientilor cele mai noi trenduri existente la nivel international, Chic Ville a lansat noua colectie de toamna sub sloganul „You are so beauti-fall” si a grupat produsele in game potrivite momentelor de toamna: „Wine and vintage”, „Time to fall...in love” si „Hocus-pocus-preparatus”, o grupa speciala, care isi va face simtita prezenta in special in apropierea Halloween-ului.

„Aceste colectii reprezinta propunerile noastre de decorare si amenajare, in ton cu perioada in care ne aflam si cu trendurile internationale. In anumite intervale ale anului, clientii vor gasi in Chic Ville trei zone semnalizate distinct cu produse specifice, si cu aceasta ocazie ii invitam sa le descopere”, a mai afirmat Marius Serbanescu.

Clientii vor gasi atat produse fabricate manual in numar limitat, cat si o intreaga gama de decoratiuni aparte, speciale, care vor fi comercializate in toata reteaua de magazine. Printre acestea se numara obiecte de mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri, dulapuri), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative, toate acestea putand fi achizitionate drept cadou, atat pentru locuinta personala, cat si pentru a fi oferite familiei, prietenilor sau colegilor.

„Cele peste 100 de tipuri de produse selectate cu ocazia toamnei, fac parte din cele aproximativ 5.500 existente pe rafturile magazinelor din Cluj si Bucuresti, acesta din urma avand data de inaugurare programata in 17 octombrie. Dintre acestea, cea mai mare parte sunt aduse din tari europene, precum Belgia, Olanda sau Norvegia, insa propunem clientilor si produse importate chiar si din Argentina”, a mai spus Marius Serbanescu, adaugand ca Chic Ville lucreaza cu peste 80 de furnizori din 10 tari.

„Odata cu lansarea colectiei de toamna, mizam pe o crestere a traficului cu 40% in magazine, comparativ cu perioada de vara”, a mai spus reprezentantul companiei, afirmand totodata ca, cei care doresc reamenajarea locuintei, se pot baza pe sfaturile consultantilor din magazinele Chic Ville.

Pe site-ul magazinului – www.chicville.ro – vizitatorii vor gasi toate produsele noii colectii, alaturi de piese de mobilier de diferite dimensiuni, cu un design unic, artizanal si alte obiecte decorative.


Despre Chic Ville
Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse cu un aer clasic, vintage, pana la industrial contemporan.
Printre cele peste 5.500 de tipuri de produse aflate in stoc se afla obiecte de mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri, dulapuri), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.
In acest moment Chic Ville detine doua magazine in Cluj-Napoca, urmand ca cel de-al treilea sa fie inaugurat in 17 octombrie, in Bucuresti. De asemenea, cei pasionati de frumos pot vizita si magazinul online www.chicville.ro pentru a vizualiza toata gama de produse.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas