Aerteknika

Concursul International de Design «FAKRO Fusion - before and after»

amenajarea podului
vizualizari

Podurile triste si parasite, pline de obiecte inutile, au devenit in prezent, datorita modei de a locui la mansarda, foarte populare in designul de interior si in arhitectura din intreaga lume.

Potentialul enorm de amenajare a podurilor se datoreaza formei lor neobisnuite, care este dictata de constructia diversificata a structurilor de acoperis. Beneficiile ce decurg din acest fapt pot fi obtinute exclusiv printr-o abordare individuala a fiecarui proiect. Cu toate acestea, cel mai important element al acestui puzzle este lumina. Intr-adevar, lumina este principalul designer de interior, contribuind la amenajarea unei incaperi confortabile sub acoperis. In plus fata de aspectul vizual, are un impact imens asupra dispozitiei si gandirii creative, influentand imaginatia, originalitatea si cresterea adecvata a copiilor nostri.

FAKRO, producator mondial al ferestrelor de mansarda, cunoaste si intelege perfect aceasta schimbare. In numele companiei FAKRO, avem placerea de a invita arhitecti din intreaga lume sa participe la concursul „FAKRO fusion – before & after”, unde pot prezenta transformarea spatiului intunecat si prafuit de sub acoperis intr-un interior luminos si functional.

Cerintele concursului:
• Transformarea spatiilor intunecate si uitate in interioare functionale, pline de lumina naturala
• Folosirea in proiect a ferestrelor disponibile in gama de produse FAKRO (pentru acoperisuri inclinate si plane), expunerea unei comparatii a interiorului inainte si dupa folosirea produselor FAKRO.
• Suprafata interioara a ferestrelor utilizate in proiect trebuie sa fie cel puțin 20% din suprafata podelei din camera
• Prezentarea spatiului inainte si dupa renovare sub forma de fotografii, imagini, proiecte de reconstructie, schite

Proiectele depuse trebuie sa includa:
• Prezentarea spatiului inainte si dupa renovare (fotografii, imagini, proiecte de reconstructie, schite)
• Formularul de aplicare cu autorizatiile necesare

Termenul limita pentru depunerea proiectelor: 20.02.2018

Anuntarea rezultatelor: 15.03.2018

Premii:
Locul I - 5000 Euro
Locul II - 3000 Euro
Locul III - 2000 Euro

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe http://www.fakro.com/architects/international-design-competition/fakro-fusion/

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare