Afriso

 

Constructii, design si software: prima editie a targului EXPO CoDeSo are loc la Cluj-Napoca

EXPO CoDeSo 2019
vizualizari

eveniment recomandat

La nivel național, anul 2018 s-a încheiat cu o mică creștere în domeniul construcțiilor. În luna noiembrie 2018, volumul lucrărilor de construcții a crescut faţă de luna precedentă, ca serie brută cu 3,3%.

Județul Cluj se află în topul județelor (pe locul 2) cu 5.844 de locuințe construite în 2017 conform datelor oferite de către Institutul Național de Statistică (INS).

Deja recunoscut pentru ritmul alert în care domeniul construcțiilor își dezvoltă proiectele de o amploare din ce în ce mai mare, Clujul are acum ocazia de a defini evoluția nișei în zona Transilvaniei.

EXPO CODESO: Constructii, Design, Software - Know-how și spațiu neconvențional de networking

In perioada 22-23 februarie 2019, la Cluj-Napoca, are loc EXPO CODESO: Constructii, Design, Software.
Peste 500 de arhitecți, constructori și designeri de interior sunt așteptați într-un cadru propice dezvoltării parteneriatelor de tip B2B, atât de necesar pentru o mai bună cunoaștere a industriei și a-și dezvolta propriile afaceri. Inginerii, proiectanții și proprietarii de firme IT vor fi și ei prezenți în cadrul târgului.

EXPO CoDeSo reunește și componenta B2C, așadar persoanele fizice interesate de cele mai noi tendințe din domeniul mobilierului, al decorațiunilor de interior sau al accesoriilor din industria lemnului, arhitectură sau lifestyle vor regăsi secțiuni interesante pentru proiectele personale. Mai mult decât atât, participanții au ocazia de a vedea demonstrații live în cadrul cărora reprezentanții companiilor participante vor exemplifica modul de funcționare al echipamentelor comercializate, inclusiv tehnologii de top, echipamente, utilaje și materiale de construcții de cea mai înaltă calitate.

Între 22-23 februarie 2019, conceptul ArchiTECHture devine EXPO CoDeSo. Eveniment aflat la prima ediție, târgul reunește într-un singur loc constructorii, arhitecții, urbaniștii, beneficiarii, dezvoltatorii de software, designerii și profesioniștii din ramurile conexe. Evenimentul are loc la Grand Hotel Napoca din Cluj.
Structura evenimentului cuprinde atât o zonă expozițională amplă, cu furnizori de materiale și servicii, cât și o zonă de tip conferință, pregătită pentru discuții cu speakeri de renume.

EXPO CoDeSo are la bază unul dintre evenimentele consacrate din industrie, care numără deja cinci ediții și o comunitate numeroasă de profesioniști: ArchiTECHture Conference&Expo. În 2019, organizatorii propun o abordare actualizată și adaptată nevoilor pieței – astfel, aceștia aduc în atenția participanților componenta software, cu exemple de soft-uri și aplicații indispensabile modelării 3D.

Înregistrările au loc pe site-ul oficial al evenimentului: http://architectureconf.ro/

Bianca Potor – Project Manager
E-mail: bianca.potor@liberoevents.ro
Tel: 0773392397

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas