CONTRACTOR 2013: Cristian Lucaciu prezinta proiectele Grupului Soletanche Bachy in Romania

72 vizualizari
Contractor
Distribuie pe

Cristian Lucaciu, directorul general al Soletanche Bachy Romania (SBR), va prezenta in cadrul celei de-a treia editii CONTRACTOR proiectele grupului in Romania.

De origine franceza, Grupul Soletanche Bachy a fost infiintat in 1997 prin fuziunea a doua companii: Soletanche si Bachy, astfel rezultand una dintre cele mai mari companii de constructii geotehnice si fundatii speciale din lume.

Soletanche Bachy are o cifra de afaceri anuala de 1.5 miliarde euro si a onorat peste 50 000 contracte in 100 de tari.

Incepand din 1970, compania Solentache Bachy este prezenta si in Romania, cu ocazia constructiei docurilor uscate de la Mangalia si a metroului bucurestean, filiala datand din 1992.

In cadrul sesiunilor de discutii, Cristian Lucaciu va vorbi despre solutiile tehnice specifice companiei, despre experienta acumulata in domeniu, utilajele grupului si va impartasi publicului din know-how-ul companiei.

Expoconferinta Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR este organizata de ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO, iar sponsorii acestei editii sunt ROMFRACHT SPEDITION si ORLEN Asfalt.

Inscrieri/ informatii: contractor@abplusevents.com
Detalii pe www.constructii.contractor.com.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video