Aerteknika

CONTRACTOR 2013: Neil Lewis prezinta proiectul de instalatii Watermark Place din Londra

Neil Lewis
vizualizari
Neil Lewis este invitat special al Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR 2013, eveniment organizat de ABplus Events, in parteneriat cu Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR), pe 27-28 mai 2013, la Bucuresti.

Neil Lewis ocupa functia de Director General Building Services in cadrul companiei internationale de consultanta si proiectare in instalatii WATERMAN GROUP, nominalizata la NCE/ACE Consultant of the Year Awards 2013.

Cu o experienta de peste 30 de ani de proiectare in domeniul instalatiilor mecanice si electrice, Neil Lewis este specializat in dezvoltarea de solutii pentru reducerea emisiilor de carbon si energie. Mai multe aici.

Neil Lewis va prezenta in cadrul Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR cele mai recente solutii de proiectare si tehnologiile utilizate in cadrul proiectul Watermark Place, o cladire de birouri de 20.000 de metri patrati din Londra.

Singurul eveniment din 2013 dedicat Antreprenorilor si Proiectantilor de Instalatii
Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania prezinta exemple recente de buna practica, de proiectare si executie, din industria instalatiilor. Peste 200 de proiectanti si antreprenori de instalatii vor participa pe 27 si 28 mai la CONTRACTOR 2013.

Invitati speciali ai acestei editii sunt si Dipl.-Ing. Reinhold Bacher, CEO Reinhold A. Bacher din Viena si Acad. prof. dr. Ing. D.H.C. Liviu Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR).

Proiectele prezentate in cadrul CONTRACTOR 2013:

Proiectul de instalatii al Centrului International de Conferinte Dalian din China, cel mai mare centru de conferinte din lume si cladirea anului 2013;

Proiectele de instalatii ale Sky Tower, Cluj Arena, Crystal Tower, Arena Nationala, Multinvest Business Center si multe alte proiecte de instalatii recente, reprezentative, din Romania.

Mai multe despre Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania pe www.instalatii.contractor.com.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

HSE

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019