Aerteknika

CONTRACTOR 2013: Neil Lewis prezinta proiectul de instalatii Watermark Place din Londra

Neil Lewis
vizualizari
Neil Lewis este invitat special al Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR 2013, eveniment organizat de ABplus Events, in parteneriat cu Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR), pe 27-28 mai 2013, la Bucuresti.

Neil Lewis ocupa functia de Director General Building Services in cadrul companiei internationale de consultanta si proiectare in instalatii WATERMAN GROUP, nominalizata la NCE/ACE Consultant of the Year Awards 2013.

Cu o experienta de peste 30 de ani de proiectare in domeniul instalatiilor mecanice si electrice, Neil Lewis este specializat in dezvoltarea de solutii pentru reducerea emisiilor de carbon si energie. Mai multe aici.

Neil Lewis va prezenta in cadrul Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR cele mai recente solutii de proiectare si tehnologiile utilizate in cadrul proiectul Watermark Place, o cladire de birouri de 20.000 de metri patrati din Londra.

Singurul eveniment din 2013 dedicat Antreprenorilor si Proiectantilor de Instalatii
Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania prezinta exemple recente de buna practica, de proiectare si executie, din industria instalatiilor. Peste 200 de proiectanti si antreprenori de instalatii vor participa pe 27 si 28 mai la CONTRACTOR 2013.

Invitati speciali ai acestei editii sunt si Dipl.-Ing. Reinhold Bacher, CEO Reinhold A. Bacher din Viena si Acad. prof. dr. Ing. D.H.C. Liviu Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR).

Proiectele prezentate in cadrul CONTRACTOR 2013:

Proiectul de instalatii al Centrului International de Conferinte Dalian din China, cel mai mare centru de conferinte din lume si cladirea anului 2013;

Proiectele de instalatii ale Sky Tower, Cluj Arena, Crystal Tower, Arena Nationala, Multinvest Business Center si multe alte proiecte de instalatii recente, reprezentative, din Romania.

Mai multe despre Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania pe www.instalatii.contractor.com.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare