Decoplast a deschis un nou depozit în zona Lizeanu, consolidându-și poziția pe piață

11 vizualizari
Decoplast depozit nou
Distribuie pe

Producătorul local de tâmplărie PVC Decoplast a deschis un nou depozit în zona Lizeanu, din Capitală, consolidându-și poziția pe piață

Decoplast, producător local de tâmplărie PVC, activ în România de peste 17 ani, cu o cifră de afaceri de 65,6 milioane lei în 2022, a deschis un nou depozit în zona Lizeanu din București, cu o suprafață totală de 410 metri pătrați, după o investiție de 30.000 euro. 

Depozitul este deschis începând cu 1 mai și se află pe Strada Brădești, numărul 13, sectorul 2, București. Decoplast a alocat o investiție totală de 30.000 de euro pentru dezvoltarea noului deposit, asigurând astfel condiții optime pentru depozitarea și manipularea produselor PVC. Compania urmărește să îmbunătățească în mod semnificativ capacitatea de deservire a zonei de Nord a Bucureștiului și să răspundă astfel cerințelor în creștere ale clienților.

Capacitatea sporită de stocare va permite companiei să își consolideze fluxul de distribuție și să ofere servicii prompte și eficiente pe piața tâmplăriei PVC. 

“Decoplast se dedică în mod constant dezvoltării și inovării în domeniul PVC și va continua să investească în extinderea și modernizarea infrastructurii și în tehnologiile de producție, La finalul zilei, obiectivul nostru rămâne același: să furnizăm clienților noștri produse de înaltă calitate și soluții durabile”, a declarat Mirela Ivașcu, Managing Partner Decoplast.

Anul trecut, compania a produs peste 167.000 de metri pătrați de tâmplărie PVC, majoritatea fiind destinată pieței interne. În prezent, Decoplast comercializează 4 game de soluții de tâmplărie termoizolantă și deservește atât piața din România, cât și țări europene precum Italia, Franța sau Belgia. Produsele sunt clasificate în patru game distincte, care se diferențiază prin funcționalitate și calitate: DecoSensio și DecoSpatio, ambele reprezentând gama premium, și DecoVisio și DecoVitrio, gamele de bază.

Aproximativ 80% din vânzările producătorului de tâmplărie provin de la clienții din zona de distribuție, în timp ce restul provine din lucrări cu montaj și export.

Decoplast oferă clienților ansambluri termoizolante într-o gamă variată de nuanțe din paletarul RAL, alături de servicii de înfoliere sau vopsire. Mai mult, toate produsele conțin 30% materiale reciclabile, iar resturile rămase în urma producției sunt achiziționate de către o firmă de reciclare specializată, cu scopul de a construi alte materiale auxiliare, cum ar fi accesorii de tip glafuri. Astfel, compania contribuie activ la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei economii circulare.

Compania are în echipă 140 de angajați și deține o cotă de piață de 1,5% în segmentul producătorilor de tâmplărie PVC de pe piața locală. În același timp, își propune să înregistreze o creștere de până la 10% a cifrei de afaceri în acest an. 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii: 8.06.2023
Valoarea estimata: 5.805 RON
Data publicarii: 8.06.2023

Reea Agency

Video