Garanti Bank se alatura membrilor Romania Green Building Council

66 vizualizari
Garanti Bank
Distribuie pe

logo Garanti Bank

Garanti Bank a devenit membră a Asociației Romania Green Building Council (RoGBC), confirmând angajamentul companiei pentru sprijinirea sustenabilității în industria construcțiilor și cea imobiliară din România.

Garanti Bank se alătură astfel celor peste 60 de companii care susțin domeniul clădirilor verzi și aderă la misiunea RoGBC, de a sprijini tranziția industriei de construcții și a sectorului imobiliar către performanță bazată pe principii de sustenabilitate.

RoGBC își propune crearea unui model exemplar de dezvoltare sustenabilă pentru regiunea în care activează, asigurându-se că mediul construit nu va constitui un pericol pentru generaţiile viitoare ci, dimpotrivă, va reprezenta o sursă de sănătate, siguranţă, confort, inovare și posibilităţi de dezvoltare economică.

Printre programele derulate de RoGBC în sprijinul dezvoltării acestui sector se numără programul de certificare a clădirilor rezidențiale verzi – Green Homes, produsul financiar pentru finanțarea locuințelor verzi – Green Mortgage, acreditarea pentru furnizorii de soluții verzi – Green Homes Solution Provider, precum și programul de training Green Building Professional.

Garanti Bank s-a afirmat drept una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, susţinând antreprenoriatul românesc şi promovând programe cu impact pozitiv asupra mediului economic, social și cultural, dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului înconjurător, precum şi alte iniţiative cu impact pozitiv asupra comunităţii.

Foto: http://greenblog.jll.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video