Aerteknika

German Design Award 2018 pentru modelul de reach truck BT Reflex seria R

Toyota_material
vizualizari

Modelul de reach truck BT Reflex seria R de la Toyota Material Handling a fost premiat in cadrul German Design Award 2018. Modelul sau curat si functional a obtinut punctele necesare pentru locul castigator la categoria Design Excelent de Produs (Excellent Product Design).

German Design Award reprezinta cel mai important premiu international al Consiliului German de Design, care consta intr-un juriu international care rasplateste design-uri unice care aduc o valoare adaugata unei anumite marci.

”Pentru mine, proiectarea de echipamente reprezinta punerea operatorului in centrul actiunii. Provocarea noastra in acest domeniu este exprimarea unei ergonomii bune a modelului actual, astfel incat operatorul sa o experimenteze la maximum”, a declarat Oliveira Andersson, Seful departamentului de Design de la Toyota Material Handling Europe, care a adus intotdeauna o imbunatatire a produsului inca din anul 1995.

Modelul BT Reflex reach truck are un istoric indelungat si la inceputuri a fost echipat cu un interior simplu. Ca urmare a evolutiei tehnologice din anii 70 si 80, pentru a raspunde nevoilor clientului din diferitele tipuri de industrii si design-ul echipamentelor avand drept scop principal utilizatorul, design-ul actualizat al BT s-a focalizat pe confortul operatorului. Toate acestea au dus la primul premiu de design iF pentru o ergonomice uimitoare in 1982 al reach truck-ului BT1350E. Pe parcursul anilor, modelele au fost imbunatatite in conformitate cu valoarea Kaizen de la Toyota (imbunatatire continua). Toyota Material Handling a primit premiul German Design Award 2016 pentru BT Levio seria P.

Cititi povestea completa despre BT REFLEX AICI >

https://toyota-forklifts.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019