Aerteknika

GEZE participa la Targul BAU 2019 cu noi solutii pentru cladiri inteligente

Geze la BAU 2019
vizualizari

GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, anunță participarea la Târgul mondial pentru arhitectură, materiale și sisteme BAU, ce va avea loc în perioada 14 - 19 ianuarie 2019, în Munchen.

„În 2019, participarea la cel mai important târg comercial pentru construcții reprezintă o oportunitate de a ne expune noile soluții de integrare și management al sistemelor automate cu care reușim să anticipăm cerințele pieței actuale. Scopul nostru este de a sprijini clienții și partenerii în toate fazele ciclului de viață al unei clădiri, cât și de a oferi cele mai potrivite produse ce asigură un control inteligent al întregii construcții”, explică Vlad Stanislav, Directorul General GEZE România.

Soluții automatizate care comunică deschis și inteligent

În cadrul târgului BAU 2019, GEZE prezintă o serie de soluții inovatoare de management și interconectare a clădirii, prin care ușile, ferestrele și sistemele de siguranță pot fi integrate și monitorizare dintr-o singură sursă. GEZE Cockpit este unul dintre noutățile de referință, un centru de vizualizare, monitorizare și de control al sistemelor GEZE, asigurând astfel o gestionare inteligentă a clădirii. În plus, acesta îndeplinește o funcționare în condiții de siguranță și o optimizare a consumului de energie și a funcționalităților.

Noi evoluții în tehnologia ușii și a ferestrelor

Un nou modul de interfață permite ferestrelor automate să fie protejate inteligent cu ajutorul senzorilor. Acesta poate fi combinat cu toate unitățile din seria GEZE IQ. Un nou panou de control pentru o instalare rapidă va fi prezent la standul GEZE de la BAU 2019.
O altă soluție inteligentă și inovatoare este noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Sistemul asigură o interacțiune confortabilă în care deschiderea și închiderea ușilor batante de interior este controlată și silențioasă, oferind posibilitatea menținerii ușii în poziții variabile. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, amortizorul îndeplinește cele mai stricte cerințe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de ușă.

Geze Active Stop

Târgul mondial de arhitectură, materiale și sisteme – BAU – este cel mai important eveniment pentru industria de construcții. Expoziția va avea loc la Messe, München, în perioada 14-19 ianuarie 2019, prezentând sisteme pentru construcții comerciale și rezidențiale, cât și pentru interioarele acestora, în 18 hale. Pe o suprafață de 200.000 m² se așteaptă un număr de 2.200 de expozanți din aproximativ 45 de țări și peste 250.000 de vizitatori din întreaga lume. La fiecare doi ani, Târgul BAU reunește liderii de piață ai industriei care își prezintă gama variată de produse și servicii ce vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de clădiri.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019