GEZE participa la Targul BAU 2019 cu noi solutii pentru cladiri inteligente

159 vizualizari
Geze la BAU 2019
Distribuie pe

GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, anunță participarea la Târgul mondial pentru arhitectură, materiale și sisteme BAU, ce va avea loc în perioada 14 - 19 ianuarie 2019, în Munchen.

„În 2019, participarea la cel mai important târg comercial pentru construcții reprezintă o oportunitate de a ne expune noile soluții de integrare și management al sistemelor automate cu care reușim să anticipăm cerințele pieței actuale. Scopul nostru este de a sprijini clienții și partenerii în toate fazele ciclului de viață al unei clădiri, cât și de a oferi cele mai potrivite produse ce asigură un control inteligent al întregii construcții”, explică Vlad Stanislav, Directorul General GEZE România.

Soluții automatizate care comunică deschis și inteligent

În cadrul târgului BAU 2019, GEZE prezintă o serie de soluții inovatoare de management și interconectare a clădirii, prin care ușile, ferestrele și sistemele de siguranță pot fi integrate și monitorizare dintr-o singură sursă. GEZE Cockpit este unul dintre noutățile de referință, un centru de vizualizare, monitorizare și de control al sistemelor GEZE, asigurând astfel o gestionare inteligentă a clădirii. În plus, acesta îndeplinește o funcționare în condiții de siguranță și o optimizare a consumului de energie și a funcționalităților.

Noi evoluții în tehnologia ușii și a ferestrelor

Un nou modul de interfață permite ferestrelor automate să fie protejate inteligent cu ajutorul senzorilor. Acesta poate fi combinat cu toate unitățile din seria GEZE IQ. Un nou panou de control pentru o instalare rapidă va fi prezent la standul GEZE de la BAU 2019.
O altă soluție inteligentă și inovatoare este noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Sistemul asigură o interacțiune confortabilă în care deschiderea și închiderea ușilor batante de interior este controlată și silențioasă, oferind posibilitatea menținerii ușii în poziții variabile. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, amortizorul îndeplinește cele mai stricte cerințe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de ușă.

Geze Active Stop

Târgul mondial de arhitectură, materiale și sisteme – BAU – este cel mai important eveniment pentru industria de construcții. Expoziția va avea loc la Messe, München, în perioada 14-19 ianuarie 2019, prezentând sisteme pentru construcții comerciale și rezidențiale, cât și pentru interioarele acestora, în 18 hale. Pe o suprafață de 200.000 m² se așteaptă un număr de 2.200 de expozanți din aproximativ 45 de țări și peste 250.000 de vizitatori din întreaga lume. La fiecare doi ani, Târgul BAU reunește liderii de piață ai industriei care își prezintă gama variată de produse și servicii ce vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de clădiri.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video