GEZE Powerturn: cel mai puternic sistem de actionare pentru usi batante

91 vizualizari
geze
Distribuie pe

GEZE Romania, lider in inovatie si design, aduce pe piata locala cel mai puternic sistem de actionare pentru usi batante, GEZE Powerturn. Prezentat ca un exemplu de design universal, produs in Germania, sistemul reprezinta o solutie multifunctionala, sigura si fiabila, fiind potrivit inclusiv pentru usile mari si grele. Functia sa unica, Smart swing, faciliteaza utilizarea manuala a usilor, fara efort, indiferent de marimea sau greutatea acestora.

“Lansarea sistemului Powerturn la targul BAU din Munchen, in ianuarie anul acesta, ne-a oferit oportunitatea de a aduce in Romania un produs inovator, cu performante ridicate, montaj flexibil, fiabilitate optima si un design personalizat pentru fatade impresionante. Piata locala l-a primit cu mare interes intrucat deja l-am implementat in mai multe proiecte, printre care: Techno Stamp Bacau, OMV Petrobrazi, Hotel Caro Bucuresti, Fabrica Webasto Arad, Clinici medicale private din Oradea si Craiova”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Designul discret si inaltimea redusa, de doar 7 cm, ofera sistemului Powerturn libertate fara limite in ceea ce priveste solutiile personalizate pentru cladiri, fara sa neglijeze cerintele stricte de siguranta si confort. Sistemul de la GEZE se integreaza perfect intr-o gama larga de sisteme, de la solutii pentru ventilatie si evacuarea fumului pana la solutii complexe de securitate si de blocare. Astfel, indiferent ca este utilizat in combinatie cu o unitate de control a usii, folosita pentru monitorizarea cailor de evacuare sau ca parte a unui sistem de zavorare a usii, Powerturn este mai mult decat o unitate specializata puternica, este un adevarat coechipier.

Powerturn actioneaza fara efort usile cu unul sau doua canate si cu greutate de pana la 300 kg, iar acestea pot fi deschise cu usurinta, chiar si in conditii nefavorabile. In plus, modelul Powerturn F/R dispune si de un senzor de fum integrat. Pe langa siguranta si confortul asigurat cladirilor, sistemul de actionare pentru usi batante respecta cerintele de integrare si drepturile oricarei persoane de a se putea misca liber, fiind accesibile inclusiv copiilor sau persoanelor cu probleme locomotorii.

Noua functie Smart swing faciliteaza utilizarea manuala a usii datorita functionarii unice a sistemului de inmagazinare a energiei. Arcul care asigura inchiderea in siguranta a actionarii in caz de incendiu este pretensionat si mentinut in aceasta pozitie, ceea ce permite oricui sa deschida cu usurinta usile mari si grele. De asemenea, functia Smart swing reduce costurile de energie, atat in modul “deschis permanent”, cat si in timpul functionarii obisnuite.

Libertatea de instalare reprezinta un alt avantaj important al sistemului, acesta fiind recunoscut pentru montajul flexibil si simplificat. Powerturn permite diferite tipuri de montaj, pe toc sau pe canatul de usa, cu brat articulat sau cu sina de rulare, toate cu ajutorul unei singure actionari. Astfel, sistemul inteligent de montaj GEZE reduce efortul de depozitare si simplifica procesul de instalare pentru montatori.

Printre proiectele importante desfasurate anul acesta se regaseste si furnizarea a zece usi echipate cu sistemul Powerturn pentru noul sediul Technostamp Bacau. Compania multinationala de origine italiana s-a bazat pe calitatea si performanta produselor Geze si a ales siguranta si confortul oferite de sistemul de actionare pentru usi batante, atat pentru accesul interior, cat si exterior.
GEZE Powerturn respecta toate standardele de siguranta si dispune de declaratie de mediu – Environmental Product Declaration (EPD).

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video