Aerteknika

Häfele furnizeaza feronerie si solutii inteligente pentru prima casa mobila in miniatura

Hafele
vizualizari

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, devine sponsorul prinicipal pentru prima casă în miniatură, construită în Italia. Tiny House, prototipul dezvoltat de aVOID, cu o dimensiune de numai nouă metri pătrați, susține principiile de locuit minimalist și pornește într-o călătorie de 60 de zile prin Germania, Elveția și Italia, cu opriri în șapte orașe.

hafele

Filiala Häfele Italia a furnizat mecanismele de ridicare Free Flap și sistemul de iluminare Loox LED pentru prototipul Tiny House, proiectat în detaliu de arhitectul italian de 27 de ani, Leonardo Di Chiara. Soluțiile inteligente se integrează perfect în unitatea de locuit de mici dimensiuni, asigurând confortul unui număr tot mai mare de nomazi urbani care aleg să trăiască în astfel de case în viitor.

hafele

Tiny House este montată pe o remorcă și este dotată cu tot confortul posibil în cei nouă metri pătrați. Cu doi pereți laterali nemobilați, Tiny House este proiectată în stilul clasic al unei case normale. Tot mobilierul este modelat cu o precizie elvețiană și se încadrează perfect în spațiul de mici dimensiui, datorită principalei sale caracteristici prin care se remarcă - economisirea spațiului. Multifuncțional și creativ, acesta apare ca prin magie pentru a-și îndeplini funcțiile, atunci când este nevoie, unindu-se perfect în spațiul de mici dimensiuni pentru a crea o bucătărie, un loc de luat masa sau chiar un dormitor.

hafele

aVOID este rezultatul unui proiect de cercetare condus de Leonardo Di Chiara în colaborare cu Universitatea Tinyhouse și reprezintă un stil de viață real care se dedică în totalitate sustenabilității prin angajamentul său față de principiile minimaliste în care „mai puțin înseamnă mai mult”. În prezent, acesta este susținut de numeroși parteneri tehnologici la nivel internațional. Programul evenimentului și alte informații despre turul Tiny House pot fi găsite pe www.leonardodichiara.it

Häfele este recunoscută pentru susținerea locuitului inteligent și multifuncțional în spații de dimensiuni reduse. Cel mai recent concept arhitectural inovator prezentat la BAU 2017, intitulat „MicroApart 20/30”, are la bază ideea de „Mai multă viață pe m2” și vine în întâmpinarea nevoilor din prezent cu soluții care transformă spațiile de locuit în unele mai funcționale și confortabile în același timp. 
 

hafele

De asemenea, Häfele a atras atenția experților și prin crearea Functionality Cube, câștigător al competiției Youth Lab, un cub de locuit de numai 39 metri pătrați cu o funcționalitate impresionantă, ce a reprezentat o inspirație pentru producătorii de mobilier, decoratorii de interioare și utilizatorii finali.

Hafele

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare