novapex

 

Hafele Romania aduce inovatie in caminul tau cu noile solutii premiate la Targul Interzum 2017

Hafele
vizualizari

Häfele Romania, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii, feronerie pentru mobilier si sisteme electronice de control al accesului, aduce inovatie in caminul tau cu noile produse prezentate in exclusivitate publicului la cel mai mare si important targ international, Interzum 2017.

Premiate la competitiile expozitionale Interzum, toate noile produse intruchipeaza filosofia Häfele despre simplitate si usurinta. Tehnologia feroneriei Häfele este dezvoltata si pozitionata pe piata pentru a face viata mai usoara producatorilor si consumatorilor: mai usor de ales, de comandat, de procesat si, desigur, de utilizat.

Principalele solutii care se remarca printre noutati sunt urmatoarele:
Sistemul de iluminare cu LED-uri din gama Loox, cu o actualizare a mai multor produse, deschide orizonturile spre o lume inteligenta a mobilierului si a incaperilor, devenind un reper important in dezvoltarea aplicatiei Häfele Connect. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot gestiona inteligent, dar mai ales in timp real, produsele Loox.

Sistemul de organizare a dulapurilor – Easy Storage, un sistem complet pentru montarea dulapurilor dintr-o singura sursa. Fie ca vorbim despre rafturile pentru curele, suporturile pentru incaltaminte sau chiar cele suspendate, cu sistemul Easy Storage, dulapurile sunt mai usor de utilizat, remarcandu-se in acelasi timp printr-un design modern si suprafete unitare. Noutatea sistemului consta si in existenta noului conector, care economiseste cu 50% timpul de montare in comparatie cu conexiunile insurubate, permite asamblarea si dezasamblarea fara utilizarea uneltelor speciale.

• Noua gama de conectori, Häfele ixconnect, inspira industria, dar mai ales experienta utilizatorului. Noile produse, care pot fi integrate in orice proces de productie fara a schimba rezultatul, se remarca de asemenea, prin piese mici si multifunctionale, care nu necesita folosirea uneltelor, dar si suruburi mari ce reusesc sa construiasca eficient mobilierul. Castigator al premiului Interzum, „Best of the best”, s-a remarcat in competitie datorita principalelor sale trasaturi, simplitatea si viteza in timpul instalarii. Surubul ixconnect 8/25 este destinat mobilei usoare, fiind utilizat pentru gauri standard de 8 mm. Pe langa conectarea prin presiune, acesta se remarca si prin avantaje suplimentare, precum: manipularea usoara si simpla, precum si varietatea instalarii pe panouri de diferite grosimi.

Surubul ixconnect 8/60 este proiectat special pentru mobilierul mai mare, foloseste o tehnologie inteligenta si permite noi posibilitati de creare si dezvoltare a mobilierului. Nu in ultimul rand, conectorul de rafturi Häfele ixconnect Tab15 este o noua solutie care seteaza noi standarde de calitate si functionalitate in industrie.

Sistemul de sertare Moovit MX a devenit si mai convenabil si mai flexibil, datorita noilor amortizoare si noilor inaltimi laterale ale sertarelor.

Sistemul de usi glisante Häfele Slido este acum echipat cu o amortizare inovatoare integrala pentru o inchidere si deschidere usoara, dar si inchiderea usoara a usii centrale. Este inclusa instalarea simpla a mecanismului de glisare si de amortizare.

Mecanismele de ridicare (Free Flap) isi celebreaza premiera in toate formele de deschidere imaginabile, conectate la energie electrica si certificate. Free Flap 1.5, o clapa din plastic deosebit de economica, se potriveste pentru greutati de 1-5 kg. In gama de produse, la Interzum, i s-a alaturat si un frate mai mare pentru mecanismul greu de 1-8 kg.

Sistemul de reglare a plintei Häfele Axilo. Fiecare instalator de bucatarie cunoaste problemele legate de nivelarea mobilierului de bucatarie pe picioarele plintei, in special cele din spate. Sistemul inteligent de ajustare al Häfele pune capat acestuia. Reglarea se face ergonomic si prietenos din spate catre fata, cu monitorizarea simultana a nivelului. Se poate salva pana la 50% din timpul de asamblare.

Oglinda multifunctionala combina lumina cu comenzile de dezaburire si sunetul intr-un singur produs. Cu o operare intuitiva prin atingerea tastelor sale, pentru sunet, prin intermediul aplicatiei, controlata la distanta si transmisa prin intermediul tabletei sau smartphone-urilor.

Oferta completa de servicii - O parte integranta a unei astfel de tehnologii inovatoare este o gama larga de servicii si consultanta din partea Häfele Industry Division EWW. Managerii Häfele urmaresc industria mobilei de-a lungul intregului ciclu, de la constructia mobilierului pana la livrarea catre utilizatorul final. In plus, acestia sunt, de asemenea, bucurosi sa furnizeze idei noi si sa contribuie la indeplinirea cerintelor individuale. Impreuna cu clientii lor, inginerii Häfele dezvolta constant solutii personalizate si aduc imbunatatiri specifice, care au devenit critice pentru succesul pietei de mobilier.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:19020
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021