Izolarea fonica, solutia ideala pentru relaxare deplina by Isover

178 vizualizari
isover
Distribuie pe

Claxoane interminabile, volumul televizorului la maxim si vecini mereu pusi pe party? O recuzita de zgomote ce reda zilnic tumultul cotidian.

Renunta sa cauti alternative si bifeaza in planul de renovare sau de constructie izolarea fonica, pentru o armonie perfecta si relaxare deplina in casa ta.

Zgomot de tocuri, de masini sau televizorul vecinului?

Auzi sunetul avionului si deja te gandesti la o vacanta pe insula unde doar valurile marii si ciripitul pasarilor te fac sa tresalti. Vezi viata in roz si inainte de a cumpara biletul, cere sfatul unui specialist in stabilirea tipului de zgomot din locuinta ta.

Odata identificata sursa, izoleaza inteligent cu Isover - produse cu rezistivitate optima la flux de aer pentru un confort acustic optim, exact asa cum iti doresti. Aplica pe suprafete, pereti, acoperisuri sau plansee, sistemele Isover ce atenueaza cu pana la zece decibeli nivelul de zgomot din cladirile recent renovate sau cele nou construite.

Incepe cu peretii exteriori, placheaza-i cu Isover PROFI FASSADE in sistem ETICS si beneficiezi in plus si de protectie impotriva caldurii. Continua cu cei despartitori, pe care ii izolezi cu vata de sticla Isover AKUSTO, iar prima etapa de remodelare a casei este la final.

Take a break! Reciteste proiectul de renovare si apoi continua transformarea podului in mansarda perfecta cu Uniroll Plus, saltelele de vata minerala ce atenueaza eficient zgomotul din exterior provenit de la avioane sau ploaie. Nu uita! Completeaza cu ferestre si usi in design contemporan, mobilier shabby chic si ai creat un spatiu doar al tau! Decor romantic, estetica desavarsita si controlul absolut al zgomotului!

Dar ce se aude in surdina? Melodia preferata de la prima vacanta in doi! ?

Pentru mai multe detalii despre Saint- Gobain Romania, vizitati: http://www.saint-gobain.ro/, contul de Facebook Saint-Gobain Romania, LinkedIn Saint-Gobain Romania, Twitter @saintgobain_ro si Youtube Saint-Gobain Romania.

Pentru mai multe informatii despre Isover Romania, vizitati site-ul http://www.isover.ro/ sau pagina Facebook Izoleaza Inteligent.

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

Contact Isover:

Raluca Mihaila, Marketing Manager|Isover Business Unit

Tel. 0746.135.571 raluca.mihaila@saint-gobain.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video