Aerteknika

Jakub Krenk este noul Branch Director al Skanska Construction Romania 

Jakub Krenk
vizualizari

Skanska România, parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, anunță o schimbare importantă la nivel de management: Jakub Krenk devine Branch Director al Skanska Construction România și Ungaria. 

Cu 11 ani de experiență și diferite roluri de conducere în companie, Jakub Krenk aduce în divizia de construcții a Skanska România o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor de birouri de mari dimensiuni, precum și în coordonarea unor echipe echipe. Datorită expertizei sale, numirea lui Jakub Krenk în noua poziție are ca scop consolidarea echipei locale de construcții. Din noua poziție, acesta va continua să promoveze misiunea și valorile grupului, valori pe care le împărtășește și le susține cu fiecare ocazie.

,,Principalul meu obiectiv este să consolidez echipa de oameni profesioniști si implicati pe care Skanska Construction o are deja în România. De altfel, sunt bucuros să lucrez alături de colegi deschiși, transparenți, care împărtășesc valorile Skanska. Asta înseamnă că împreună putem să creștem, să ne dezvoltam și să construim proiectele minunate ale Skanska România.” A declarat Jakub Krenk, Director de filială, Skanska Construction România.+
Jakub Krenk este absolvent al Universității Tehnice din Praga și are o experiență de lucru bogată în domeniul construcțiilor, cu multe funcții deținute în cadrul Skanska, în diferite filiale ale companiei.

Pe langa pozitiile de project management detinute, Jakub a facut parte din nenumarate inițiative la nivel global cu obiective clare legate de: eficiența operațională, managementul riscului, mapare a proceselor și BIM (Building Information Modeling) 
Anul acesta, Skanska România și-a consolidat ambele poziții de top management: Aurelia Luca a preluat conducerea Skanska Property Romania, devenind Managing Director și, de asemenea, primul membru român al echipei de management a Skanska Commercial Development Europe și Jakub Krenk, ca Branch Director al Skanska Construction Romania. 

Skanska Romania

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior .
 Skanska Commercial Development Europe
Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale. Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Mai multe informatii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obtine de la www.skanska.com/property

Skanska Group

Skanska este unul dintre cele mai importante grupuri de dezvoltare imobiliară și construcții la nivel global, concentrandu-se pe pietele locale din Europa si SUA. Lider în sustenabilitate, Skanska oferă soluții competitive indiferent de complexitatea proiectului, valorificând tendințele globale demografice și de urbanizare și contribuind la dezvoltarea un viitor durabil pentru clienți și comunități. Grupul are aproximativ 40,000 de angajați. Vânzările Skanska au însumat în 2017 161 de miliarde SEK. 
Mai multe informatii pot fi gasite pe: www.skanska.com/property
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare