Aerteknika

Lista speakerilor este completa la prima editie ARThitecture!

ARThitecture Conference & Expo Cluj Napoca 2013
vizualizari

ARThitecture Conference & Expo va aduce la Cluj-Napoca, pe data de 15 Noiembrie 2013, peste 200 de arhitecti si specialisti in domenii conexe arhitecturii. Realizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, evenimentul a fost conceput in scopul de a puncta excelenta, calitatea si performanta in arhitectura, constructii si urbanism prin prisma prezentarilor si a dezbaterilor.

Claudiu Toma este de opt ani asociat al biroului de arhitectura Parasite Studio, alaturi de Wenczel Attila. PARASITE inseamna “o schimbare de atitudine. Inseamna o abordare “de sus” a proiectului. Ne intereseaza conflictul creat intre vechi si nou si nu integrarea prin materialitate si detalii”. Claudiu Toma va sutine prezentarile a doua dintre proiectele realizate de Parasite Studio, in cadrul ARThitecture: Black on White (casa particulara) si Dental Praxis (clinică dentara). Tema principala a proiectului Black on White – o cutie inchisa la culoare destinata spatiilor private, sustinuta de o serie de pereti albi ce delimiteaza spatiile semipublice este completata de relatiile pe care trebuie sa le stabileasca la ora actuala o locuinta cu mediul inconjurator, construit sau natural. Sistemul de curti impreuna cu spatiile principale mediaza trecerea intre public spre privat, fiind compus in relatie cu peisajul si lumina naturala cu scopul de a asigura atat intimitatea cat si comunicarea si expunerea necesare unei familii tinere.

Adrian Soare a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu in 1999. La scurt timp dupa absolvire infiinteaza biroul de arhitectura UrbanCult cu care castiga numeroase premii si distinctii. Printre cele mai importante se numara: Concursurile Europan 7 – Riga, Letonia in 2004, Europan 6 – Lamia, Grecia in 2002; Bienala de Arhitectura Bucuresti 2004; Medalia Bienalei, sectiunea Arhitectura Cladirilor pentru Proiectul Casa Plesca, Mogosoaia. In 2006 infiinteaza alaturi de Eliza Yokina biroul de arhitectura SYAA. Incepand cu 2010 este si vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania.

Gabriel Rosca a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj Napoca in 1998, an in care a si-a inceput si cariera de arhitect. Primul sau contact cu lumea arhitecturii avut loc in vremea cand facea parte din firma ABF – Architekturbüro Fabini din Sibiu. In anul 2003 si-a infiintat propriul birou de arhitectura: “Cooplan a rezultat in urma colaborarii a doi arhitecti sibieni pasionati de materiale si constructii traditionale din Transilvania. Activitatea biroului s-a diversificat treptat, pastrand o atentie speciala pentru detalii si tehnica constructiilor.” Gabriel Rosca ne vorbeste la ARThitecture despre “Etimologie”.

Lista completa a speakerilor si mai multe informatii despre program sau inscrieri sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment si speakeri, va asteptam pe pagina de Facebook.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare