Afriso

 

Maine ne vedem la ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Marius Șoflete speaker ArchiTECHture
vizualizari

Evenimentul de referință ArchiTECHture Conference&Expo aduce la Cluj-Napoca în 17 noiembrie, 17 speakeri internaționali și naționali de renume, peste 65 de parteneri care susțin industria și 300 de arhitecți, primari și furnizori de servicii conexe domeniului.

Anunțăm că ArchiTECHture este Sold Out, fiind unul dintre evenimentele de referință din domeniu la care participă an de an peste 300 de arhitecți și speakeri de renume. Anul acesta tematica este De la orașele inteligente la geometria satului, desfășurată pe 2 săli în paralel, cu tematici diferite.

#Casabuhnici: Studiu de caz la ArchiTECHture

Marius Șoflete este membru fondator al biroului de proiectare Inginerie Creativă, fiind proiectant atestat de Case Pasive din anul 2014, fiind specializat în construcții din lemn, proiectare și execuție de case pasive. În ultimii ani a realizat primele case pasive certificate de PassivHaus Institut Darmstadt în România, dar și o serie de proiecte experimentale, de la diverse structuri experimentale din lemn, la case cu baloți de paie și case independente energetic. Marius va susține alături de Ovidiu Țifui, Fondator si Manager al ECOINSTAL Pompe de caldură prezentarea axată pe case pasive.

Line-up de excepție

17 speakeri internaționali și naționali vor prezenta din experiența acumulată. Lista speakerilor poate fi vizualizată pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro la secțiunea speakeri sau agendă.

Anna Grajper (M.Sc.Eng Arch. IARP), Bruno Vanbesien (OWNER Bruno Vanbesien Architects), Thomas Offermans și Willem Lucassen (Jo Coenene Architects), Șerban Țigănaș (Dr. Conf. Univ. & Președinte Dico&Tigănaș), Eugen Vaida (Președinte al Asociației Monumentum), Diana Calfa (Managing Partner Morphoza), Caroline Fernolend (Director executiv Fundația Mihai Eminescu), Gheorghe Damian (Primarul comunei Ciugud), Dorin Boilă (BIA), Guttmann Szabolcs (Președinte OAR Transilvania), Daniel Popa (Country Manager Reynaers), Lucian Căprărin (Area Technical Specification Manager, Saint-Gobain Rigips România), Robert Mollner (Consultant arhitecți), Emilian Grigore (Technical Support Manager Rockwool) au confirmat prezența la eveniment.

În cadrul evenimentului, ArchiTECHture Conference & Expo aduce publicului prezent o serie de parteneri care oferă soluții pentru clădiri, proiecte și nu numai precum: Alukonigstahl, Grohe, Rockwool sau Knauf Insulation.

Companiile care au înțeles importanța arhitecturii pentru comunitatea lor și care susțin acest evniment sunt:

Partener Gold Orașele Inteligente: Alukonigstahl

Partener Silver Orașele Inteligente: Grohe

Parteneri: Rigips Saint-Gobain, White Design, Kanuf Insulation, Desjoyaux Piscine, Reynaers, Antares, Euro GSM, Brikstone, PM Furniture, Fakro, MACO, Rockwool, Centrul de Interes, Knauf AMF GmbH & Co KG, United Business Center, Fountain Design, Semmelrock, Ade Plast

Mașina Oficială: AutoWorld

Partener de print: MindShop

Cafea oficială: Meron

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:316997
Data publicarii: 23.08.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 23.08.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 23.08.2019