Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

243 vizualizari
DEVO
Distribuie pe

Mari proiecte de dezvoltare din Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Rusia, Estonia, România, Polonia, Ucraina și Suedia vor fi prezentate pe 5 octombrie la Athénée Palace Hilton din București, în cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018. 

Printre proiectele prezentate pe 5 octombrie se numără și Campusul Apple Park din Cupertino, California, dezvoltat de Apple și proiectat de cunoscutul birou de arhitectură Foster + Partners, cu implicarea directă și contribuția a doi tineri arhitecți români: Maximilian și Daniel Zielinski, speakeri DEVO 2018.
DEVO FBI Legend

Din România, proiectul selectat pentru a fi prezentat la prima ediție DEVO este Openville, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei și cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, dezvoltat de Iulius și Atterbury Europe.

Axa tematică DEVO urmărește evoluția marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului, în trei etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare. 

DEVO FBMalahyt

Forumul îi reunește pentru prima oară, într-un concept inedit, pe toți care contribuie la realizarea marilor proiecte: investitori, dezvoltatori, constructori, manageri de proiecte, arhitecți, consultanți, companii cu soluții.
DEVO FB Olivia
 

"Dezvoltarea imobiliară este o componentă foarte importantă a dezvoltării generale, considerate holistic. A discuta marile proiecte înseamnă a discuta rolul acestora dincolo de ele însele, în context, cu ceea ce generează, cu impactul pozitiv sau negativ pentru diferite componente și în ansamblu, sub aspectul sustenabilității, care înseamnă economicul, socialul, culturalul și mediul, nu neapărat în această ordine. Orice dezvoltare printr-un mare proiect este de fapt, chiar dacă nu e definită ca atare, un parteneriat public – privat implicit. Un forum al dezvoltatorilor este o deschidere necesară pentru a învăța unii de la alții și a păși către ceea ce ar putea fi o cultură avansată a dezvoltării imobiliare", spune Chairman-ul evenimentului, Dr. Arh. Șerban Țigănaș, Președinte, Dico și Țigănaș; Secretar General, Uniunea Internațională a Arhitecților.

DEVOFBopenvill

Forumul își propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România și, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunități, orașe și regiuni.

DEVO FESTheResidence

Compania Arabesque s-a alăturat Forumului Marilor Dezvoltatori în calitate de Master Partner: “Din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre.

DEVO FBTtrilogy

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, inovează în permanentă și dezvoltă activ serviciile oferite clienților săi din sfera construcțiilor. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezență regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deține 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate”, spune George Stamate, Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, Arabesque, Speaker DEVO 2018.

DEVP FBUIlemist

Agenda evenimentului, lista proiectelor prezentate și a speakerilor pot fi vizualizate pe www.devo.com.ro 
 

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video