Noi vopsele decorative cu efecte speciale de satinare, metalizare si antichizare, pe baza de dispersii BASF

277 vizualizari
Novacolor Patina Minerale
Distribuie pe

• Vopselele decorative "Africa", "Puro" și "Patina Minerale" sunt dedicate decorațiunilor interioare sofisticate
• Puro nu conține nici un compus organic volatil (VOC) și nici formaldehidă
• Tencuielile texturate sunt fabricate cu dispersii BASF, vândute sub marca Acronal®, ce folosesc biomasa ca materie primă

Novacolor a lansat recent o paletă de noi vopsele decorative cu efecte speciale – "Africa", "Puro" și "Patina Minerale". Aceste tencuieli texturate răspund provocării de a combina designul și grija pentru mediu: Puro este o inovație opacă pe bază de apă minerală și polisilicat de potasiu, inodoră, care nu conține niciun compus organic volatil (VOC), nici formaldehidă. Pentru satinarea interioară și exterioară, Novacolor oferă vopseaua "Patina Minerale", o culoare minerală pe bază de silicat, care creează un efect antichizat. "Africa", finisajul pentru decorarea interiorului care creează un joc de lumină și culori schimbător și plăcut, pe baza unor reflexii metalice blânde, completează gama de produse.

Noile vopsele decorative sunt fabricate cu dispersii BASF comercializate sub marca Acronal®, ce au la bază biomasa, ca materie primă. În cadrul procesului de fabricare, resursele fosile sunt înlocuite de biomasă durabilă încă de la început. Asociația Germană de Supraveghere Tehnică TÜV SÜD a certificat procesul de alocare virtuală a cotei de resurse regenerabile către întreaga linie de noi dispersii. Conform acestui model matematic, până la 100% din resursele fosile pot fi înlocuite cu materii prime regenerabile.

Novacolor Africa

Misiunea Novacolor este să creeze materiale de înaltă calitate și produse durabile. Datorită activității continue a departamentului de cercetare și dezvoltare și a dialogului permanent cu profesioniștii, compania a făcut în ultimii ani un efort important și conștient pentru a elimina sau pentru a reduce drastic utilizarea substanțelor și a solvenților critici, pornind de la faza studiului și a proiectării de noi materiale.

"Novacolor a ales să anticipeze întotdeauna tendințele, cercetând în permanență soluții noi, punând un accent deosebit pe ecologie. Datorită parteneriatului cu BASF, lansăm trei produse pe piață, care răspund provocărilor privind protecția mediului, reproiectând lanțul de producție", spune Roberta Vecci, director de marketing Novacolor Srl.

"Consumatorii cer din ce în ce mai mult tencuieli arhitecturale durabile și care să nu facă niciun fel de compromisuri în privința calității. Prin procesul de utilizare a biomasei, noi răspundem acestei cerințe și susținem producătorii de vopsele pentru a satisface nevoile pieței de pe întregul lanț valoric. Suntem fericiți că tot mai mulți clienți oferă produse cu dispersii ce utilizează biomasă", explică Robert Heger, vicepreședinte, responsabil de operațiunile cu dispersii ale BASF pentru construcții și acoperiri arhitecturale, în Europa.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Novacolor, vă rugăm să vizitați http://www.novacolor.it/eng/.

Informații suplimentare despre abordarea privind echilibrul biomasei sunt disponibile pe www.basf.com/massbalance.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video