Aerteknika

In plină ascensiune pe piata: VELUX Romania are un nou sediu!

sediul central Velux Romania
vizualizari

Puțini știu că primul sediu VELUX România a fost la Cluj și că, abia ulterior, compania s-a mutat din motive logistice, în centrul țării, la Brașov. Timp de 11 ani, aici au fost birourile și showroom-ul care au reprezentat compania și de unde VELUX România le-a vorbit oamenilor despre beneficiile luminii naturale și ale ventilației folosind propriile produse. Începând cu 2018, VELUX România setează noi standarde și transformă din temelii o hală industrială foarte veche într-un nou spațiu de birouri și showroom. Lumina naturală, suprafețele vitrate mari, confortul și facilitățile unei clădiri moderne sunt doar câteva din avantajele noului spațiu.

Potențialul unui spațiu foarte vechi

Fosta platformă industrială Tractorul, lansată în 1925, ca fabrică de avioane și apoi transformată din 1946 într-o uzină de producție pentru utilaje agricole, care a devenit în timp unul dintre primii zece producători mondiali din industrie, este o emblemă pentru Brașov. Azi, Coresi Business Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din România care a transformat fosta platformă industrială Tractorul într-un parc de business, vibrant, cu numeroase spații de birouri neconvenționale, contemporane unde sunt găzduite companii internaționale și locale, iar VELUX România este una dintre ele.

sediul central Velux Romania

„Pentru noul birou cu showroom, am pornit de la ideea pe care am susținut-o mereu: orice spațiu se poate reinventa la nesfârșit. Așa am văzut potențialul de amenajare și am dat valoare unui spațiu foarte vechi și degradat. Este vorba despre o veche hală industrială, care în trecut era recunoscută drept <<biserica>> - din cauza acoperișului sub formă de cupolă. Noul interior, a cărui amenajare a fost o adevărată provocare, este manifestul nostru pentru un spațiu de locuit sănătos, plin de lumină naturală și aer proaspăt. În calitate de lideri de piață, setăm astfel noi standarde și ne reinventăm, printr-un nou concept de birou și de showroom care pune în practică valorile grupului: dedicația, respectul reciproc, îmbunătățirea permanentă, ințitativa locală, sincronizarea”, spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

Open space cu suprafețe vitrate marisediul central Velux Romania

Noul birou este un open space cu suprafețe vitrate mari și spații generoase, unde lumina naturală pune în valoare mobilierul în stil minimalist, nordic. Liniile simple ale mobilierului urmăresc tendințele contemporane de amenajări interioare, în timp ce accentele roșii respectă branding-ul companiei. Este un interior care a fost gândit astfel încât să pună accentul și pe colaborarea dintre colegi: prin suprafețele deschise și prin locurile de întâlnire formale și informale.

Din noul spațiu nu lipsesc soluțiile de iluminat VELUX: o fereastră pentru acoperiș tip terasă VELUX, model CVP cu acționare electrică cu telecomandă a fost montată într-o sală de întâlniri, în coffee point și în două grupuri sanitare s-au folosit tuneluri solare, astfel încât lumina naturală pătrunde și în cele mai întunecate zone ale biroului.

La interior, clima poate fi controlată separat în fiecare birou, iar izolarea fonică este un adevărat atu, care oferă intimitate. Sala mare de meeting de la etaj se poate transforma oricând într-un spațiu de training modern pentru desfășurarea cursurilor pentru angajați sau pentru parteneri, fiind dotată cu toate echipamentele și infrastructura tehnică necesare. În același timp, platforma din fața biroului poate fi transformată într-un mic spațiu expozițional pentru cursurile practice care se fac alături de parteneri.

Și, pentru că VELUX România a încurajat mereu un stil de viață sănătos și un echilibru între orele de muncă și timpul liber, noul sediu este plasat strategic: în imediata apropiere există un parc mare, cu numeroase facilități pentru activități în aer liber, dar și o cantină cu un meniu divers și o cafenea. Tot în zonă este și cel mai mare centru comercial din Brașov care asigură accesul angajaților la facilități, precum restaurante, bănci și la cel mai nou centru de fitness și piscină din Brașov.

Un concept nou de showroom

VELUXRomania

„Chiar dacă noul spațiu nu se află într-o mansardă, am reușit să aducem în România un concept nou de showroom cu mai multe funcțiuni, unele în premieră. Astfel, alături de colegii noștri din Danemarca am creat un display personalizat pe care sunt prezentate aproape toate produsele noastre, lucru imposibil de făcut pe un acoperiș adevărat”, mai spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

Cei care vor vizita de acum showroom-ul VELUX România, vor avea ocazia să testeze și să admire în detaliu atât produsele din gama Standard și Standard Plus, dar mai ales produsele Premium care nu sunt expunse nicăieri în țară: balconul Cabrio, fereastra de fum, ieșirea pe acoperiș, elementele verticale, ferestre pentru acoperiș terasă și altele.

Despre Grupul VELUX

În urmă cu 75 de ani în Danemarca, Villum Kann Rasmussen, fondatorul companiei, își propunea să transforme podurile întunecate în spații locuibile de calitate, cu lumină naturală și aer proaspăt. De atunci și până în prezent, grupul VELUX a ajuns să fie recunoscut în toată lumea pentru că a revoluționat conceptul de fereastră de mansardă, dar și pentru inovațiile sale în domeniu și abilitatea de a dezvolta produse de înaltă calitate care definesc standardele industriei.

Adresa: VELUX România, strada Turnului 5, Coresi Business Park, clădirea T42, modul A3, 500152, Brașov, România.

 

www.facebook.com/VELUXRomania

https://www.youtube.com/user/VELUXRomania

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019