Rezultate financiare in crestere pentru VEKA in Romania

52 vizualizari
Veka
Distribuie pe

VEKA Romania, subsidiara locala a grupului german VEKA AG - lider mondial pe piata de sisteme de profile PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta, anunta o crestere a vanzarilor de 25% pentru anul 2012.

„Rezultatele financiare excelente inregistrate de VEKA in Romania in anul 2012 ne mentin in pozitia de lider tehnologic, partener si brand puternic pe o piata extrem de competitiva. Evolutia vanzarilor este cu atat mai insemnata in conditiile traversarii perioadei de recesiune ce continua sa afecteze semnificativ piata constructiilor din Romania. Ne mandrim cu statutul unei companii intotdeauna pregatita sa ofere directii clare, sa seteze trendurile, aducand in mod constant inovatii tehnologice capabile sa raspunda celor mai inalte standarde calitative, exclusiv clasa A”, a declarat Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA Romania.

Trendul crescator a fost vizibil inca din primele 5 luni ale anului 2012, perioada ce a inregistrat o crestere de 55% a vanzarilor in Romania, acesta fiind cel mai mare procent de crestere dintre toate cele 55 de tari in care grupul este prezent la nivel global. Astfel, cifra de afaceri pentru VEKA in Romania este de aproximativ 15 milioane de euro pentru anul 2012.
Efortul sustinut in vederea construirii de relatii consolidate cu producatorii de ferestre si usi pe plan local a reprezentat unul dintre factorii esentiali ce au determinat avansul afacerii pe parcursul anului trecut. In prezent, VEKA Romania colaboreaza cu peste 180 de parteneri ale caror exporturi sunt in continua crestere.

„Desi estimam un an dificil pentru piata de tamplarie PVC in 2013 cand precautia va fi cuvantul de referinta, obiectivele VEKA Romania vizeaza continuarea trendului de crestere cu un minim de 10-12%. Cu siguranta, va trece o perioada lunga de timp pana cand piata romaneasca de tamplarie, per total, se va apropia de valorile inregistrate in anii 2007-2008”, spune Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA Romania.

In ceea ce priveste portofoliul de produse disponibile pe piata romaneasca, pentru 2013 compania isi propune diversificarea gamei actuale de solutii prin lansarea unor noi repere in cadrul familiilor principale de sisteme. Astfel, cea mai moderna solutie VEKA, SOFTLINE 82, conceputa pentru a raspunde viitoarelor cerinte europene de izolare termica si certificata pentru folosirea si in cazul constructiilor de case pasive, isi va largi paleta de solutii tehnice disponibile in Romania prin implementarea unor noi repere principale sau profile suplimentare


Despre VEKA
Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi mai mult de 3.700 de angajati si inregistrand vanzari de peste 700 de milioane de Euro in intreaga lume. Prezent pe 6 continente, grupul VEKA isi desfasoara activitatea in 29 de locatii la nivel mondial, operand 16 locatii de productie.
VEKA ROMANIA, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent, deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profile PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in aproape 50 de nuante, precum si profile cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerințe estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punctul de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta. www.veka.ro, www.fereastraveka.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video