Aerteknika

Schüco - premiat multiplu cu Red Dot Award pentru design de produs

Schuco
vizualizari

Schüco, partener Alukönigstahl România, obține trei premii Red Dot, în cadrul competiției de design pentru produse, pentru soluțiile Schüco ASE 60/80, Schüco Seamless Combination și Schüco FireStop. Criteriile de evaluare, în cadrul Red Dot Awards, includ gradul de inovare, funcționalitatea și calitatea produselor.

„Suntem mândri să anunțăm aceste premii, pe care Red Dot le-a acordat partenerului nostru, pentru nivelul de inovare, funcționalitate, cât și calitatea produselor. Alukönigstahl și Schüco au devenit parteneri strategici, pentru a ajunge la rezultate de succes, care sunt demonstrate de către poziția noastră de lider în tehnologie și inovație. Schüco dezvoltă și vinde sisteme de calitate pentru invelișul clădirilor - clădiri de birouri, case rezidențiale și construcții industriale, iar în spectrul de produse se regăsesc profile și accesorii pentru construcția de ferestre, uși, fațade și sere”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Schüco ASE 60/80

Schüco ASE 60/ 80 sunt două variante constructive care fac parte dintr-o nouă platformă pentru uși glisante din aluminiu, unde nutul central pentru feronerie garantează distribuția optimă a greutății, suportând până la 350 de kilograme.

schueco

De asemenea, noua platformă pentru uși glisante permite realizarea unor cercevele suple, cu profile cu lățimea vizibil redusă, iar punctul central pe care a fost dezvoltat sistemul îl reprezintă design-ul și confortul sporit. Tocul poate fi integrat aproape în întregime în structura clădirii. Produsul are un aspect premium, cu prag la nivelul solului, cu profil inversor și secțiunea de interblocare foarte subțire, dar și protecție anti-efracție ridicată.

Schüco Seamless Combination

Cu Schüco Seamless Combination, sistemul de uși glisante Schüco ASS 77 PD (Panorama Design) se integrează perfect în fațadele Schüco FWS 35 PD, astfel încât să păstreze aspectul filigranat al profilelor de doar 35 milimetri ale acestui perete cortină. Aspectul suplu și elegant este susținut și de integrarea tocului în podea, perete și tavan, cu un vitraj până la pardoseală, pentru transparență și luminozitate maximă. Astfel se realizează elemente glisante rapide și silențioase, acționate manual sau electric.

schueco sliding system

Schüco FireStop

Gama de sisteme de profile etanșe la fum și pentru protecție împotriva focului, din aluminiu, Schüco FireStop, este o soluție estetică pentru uși rezistente la incendiu, cu tehnologie inovatoare. Profilele robuste care permit realizarea unor uși cu dimensiuni mari de până la 1500 mm lățime și 3100 mm înălțime, împreună cu feroneria ascunsă realizează soluții cu un design premium și performanțe tehnice excelente.

În plus, sistemul impresionează prin tehnologia sa inovatoare: construcția profilului permite echiparea simplă și rapidă pentru realizarea celor două variante constructive: sistemul de protecție la foc Schüco ADS 90 FR 30 sau sistemul etanș la fum Schüco FireStop ADS 76.NI SP. Aceste sisteme din gama Schüco FireStop vor fi disponibile începând din toamna anului 2018.

Pentru mai multe informații despre produse, vizitați:

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-60

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-80-hi

https://www.alukoenigstahl.at/en/division-system/products/schueco-firestop-ads-90-fr-30

https://www.alukoenigstahl.at/en/division-system/products/schueco-firestop-ads-76-ni-sp

Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei: https://www.alukoenigstahl.ro/ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare