Sistemele de pardoseli MasterTop 1300 au obtinut certificarea A+ de la BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare in constructii)

114 vizualizari
MasterTop 1327-20dB
Distribuie pe

BASF

  • Singurul sistem de pardoseli unitar cu aplicare lichidă din lume, care permite reducerea zgomotului cu până la 20 de decibeli

  • Sistem poliuretanic ingenios care combină performanța acustică excepțională, cu designul exclusiv și sustenabilitatea

MasterTop 1327-20dB este un sistem de pardoseli unitar din poliuretan, care oferă avantaje majore în privința acusticii unei camere, a designului și, de asemenea, a sustenabilității, precum s-a demonstrat recent, prin obținerea certificării globale BRE.

Sistemele din seria MasterTop 1300, o gamă de pardoseli din rășină poliuretanică, ce include MasterTop 1327-20dB, sunt acum listate cu calificativul A+ pentru diferite specificații în ghidul Green Guide al BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare în construcții), care oferă designerilor și experților sfaturi despre cele mai bune alegeri pentru mediu, atunci când selectează materiale și componente pentru construcții.

Evaluarea BRE măsoară impactul asupra mediului a materialelor de construcții, pe tot parcursul ciclului de viață al acestora. Tipurile de clădiri aprobate de BRE Global sunt încadrate în categoriile: domestic, sănătate, industrial, comercial, comerț cu amănuntul sau educație. Experții pot căuta, în funcție de tipul fiecărei clădiri, materialele evaluate pentru multiple aspecte ale construcției, cum ar fi construcția ferestrelor, a pereților, a acoperișurilor și a finisajelor pentru pardoseli. Resursele online ale ghidului Green Guide pot fi accesate la www.greenbooklive.com.

MasterTop 1327-20dB – ultima inovație pentru podele decorative, cu grad maxim de izolare fonică

MasterTop 1327-20dB este soluția ideală pentru orice mediu în care aspectul plăcut, confortul sporit și nivelul minim de zgomot sunt deopotrivă importante, cum ar fi spitalele, instituțiile de învățământ, birourile, hotelurile și muzeele.

Este singurul sistem de pardoseli cu aplicare în stare lichidă din lume care reduce cu până la 20 de decibeli propagarea pe verticală a zgomotelor – cum este cel de impact, datorită unui strat ingenios pentru izolare fonică, de asemenea aplicat în stare lichidă, la fel ca toate celelalte componente ale sistemelor MasterTop 1327. Astfel, aplicarea podelei este simplificată, în special în camerele cu forme complexe, oferind libertate maximă creativității și posibilitatea de a realiza modele deosebite de pardoseli.

MasterTop 1327-20dB face, de asemenea, parte din campania de sustenabilitate a Masters Builders Solutions: experții din divizia de Substanțe Chimice pentru Construcții, alături de clienții din Europa, prezintă studii de caz care demonstrează modul în care chimia de top permite clienților să își crească productivitatea și, în același timp, să își scadă costurile operaționale și emisiile de carbon. O poveste de succes a unui client privind experiența sa cu MasterTop 1327-20dB și abilitatea sa de reducere semnificativă a zgomotului la locul de muncă este disponibilă aici: www.sustainability.master-builders-solutions.basf.com.

MasterTop 1327-20 dB face parte dintr-o serie completă de sisteme care asigură o calitate optimă a aerului din interior și respectă standardul AgBB (Comitetul pentru Evaluarea Sănătății Produselor de Construcții) privind limitele minime ale emisiilor. Mulțumită durabilității rdicate și întreținerii facile, acestea generează costuri scăzute pentru întreg ciclul de viață al produsului.

Mai multe informații despre produsele noastre și sistemele de soluții sunt disponibile la www.master-builders-solutions.basf.co.uk.

Despre divizia de Substanțe Chimice pentru Construcții

Divizia BASF de Substanțe Chimice pentru Construcții, cunoscută sub numele de brand Master Builders Solutions, oferă soluții chimice avansate pentru construcția, întreținerea, repararea și renovarea construcțiilor. Portofoliul nostru extins cuprinde amestecuri de beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, materiale de etanșare, sisteme de reparare și protecție pentru beton, mortar performant, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, rosturi de dilatare și sisteme de control și soluții pentru protecția lemnului.

Cei aproximativ 6.000 de angajați ai diviziei de Substanțe Chimice pentru Construcții formează o comunitate globală de experți în domeniul construcțiilor. Pentru a rezolva provocările individuale ale clienților noștri din domeniul construcțiilor, de la faza de concepție, până la finalizarea unui proiect, apelăm la cunoștințele noastre specializate, la expertiza regională și la experiența dobândită în nenumărate proiecte de construcții din toată lumea. Profităm de tehnologiile globale ale BASF și de cunoștințele detaliate despre nevoile locale de construcții pentru a dezvolta inovații care îi ajută pe clienții noștri să aibă succes și să realizeze construcții sustenabile. Divizia are unități de producție și birouri de vânzări în peste 60 de țări și a realizat vânzări în valoare de aproximativ 2,3 miliarde euro în 2016.

Informații suplimentare la adresa www.basf.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video