novapex

 

Sistemul de pavare terase RELAZZO. Prezentare noutati la targul Construct Expo 2013

Rehau Puro
vizualizari

Firma REHAU va lansa noile produse din gama RELAZZO – sistemul de pavare terase cu ocazia desfasurarii targului Construct Expo 2013 din perioada 18-21 aprilie.
REHAU va invita cu deosebita placere sa vizitati standul companiei aflat in pavilionul central al Romexpo si sa descoperiti inovatiile din domeniul pardoselilor de exterior.

Materialul care sta la baza produselor sale este un amestec de lemn si polimeri care poarta denumirea WPC (Wood Polymer Composite). RELAZZO a fost introdus in piata din Romania in urma cu 5 ani, iar lucrarile de referinta realizate inca din primul an sunt dovada calitatii exceptionale si a know-how-ului pe care l-am investit. Acesta este si motivul pentru care garantam 10 ani terasa Dvs. si stim ca si dupa aceasta perioada veti fi mult timp incantati de acest produs.

O terasa este expusa constant variatiilor meteorologice. Ploaia si umiditatea solicita componentele din lemn, radiatiile solare afecteaza stabilitatea culorii. Dupa doar cateva luni designul si functiile pardoselilor conventionale pot fi afectate in mod semnificativ - acest lucru se reflecta in placi deformate sau rupte, respectiv decolorarea nuantei originale.

Pardoseala RELAZZO reprezinta durabilitatea terasei din lemn chiar si in cele mai dificile conditii meteorologice sau variatii de temperatura fara lucrari anevoioase de lacuire si intretinere. Atat combinatia ideala dintre aschiile de lemn si polipropilena cat si distributia omogena a acestora garanteaza ca apa nu va patrunde in material, iar culoarea va ramane uniforma si fidela.

RELAZZO este acreditat de organizatii independente din Europa, purtand sigiliile bine-cunoscute ale calitatii precum PEFC si TÜV.

Avantaje:

Design si culoare
Sase tonuri de culoare si doua suprafete aparte confera o libertate maxima de configurare a terasei.

Calitate de exceptie
Materialul inovativ high-tech, RAU-WOOD este deosebit de durabil si poate fi foarte usor prelucrat.

Rezistenta
Solutie ecologica durabila, rezistenta la alunecare, isi pastreaza forma si culoarea, fara a trebui sa investiti timp pretios in ingrijirea acestuia.

Configurator on-line
Planificati-va terasa cu configuratorul online: sfaturi pentru proiectare, calculul materialelor necesare s.a.simplifica planificarea.

Sprijin competent
Informatii cuprinzatoare sub forma filmelor de instalare si a instructiunilor de montaj completeaza oferta de servicii.

Montaj simplu
Sistemul bine gandit accelereaza si usureaza lucrarile de montaj inclusiv pentru meseriasul amator.

Cu sistemul de pavare terase RELAZZO de la REHAU, spatiul Dvs. in care va petreceti timpul liber poate fi configurat asa cum va doriti. Fie ca preferati linia simpla, moderna, fie eleganta atemporala – RELAZZO este expresia perfecta a individualitatii si a lifestyle-ului. Sistemul de pavare terase convinge nu numai prin aspectul sau sofisticat, ci si printr-o senzatie tactila deosebita, chiar si dupa ani de utilizare zilnica.

www.rehau.ro

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019