Tassullo: retrospectiva anului 2013

83 vizualizari
Tassullo
Distribuie pe

Tassullo isi confirma statutul pe care il detine in sectorul constructiilor si restaurarilor prin permanenta preocupare de a oferi materiale si tehnici inovatoare, ecologice si eficiente. De-a lungul existentei sale, compania s-a dezvoltat si a investit atat in constructii, precum si in restaurare, proiectare sau cercetare. Compania se conduce dupa un set de valori – responsabilitatea fata de om, grija fata de mediu, filozofia verde si constructia sustenabila – care se afla imprimate in fiecare activitate pe care o intreprinde.

Continuand traditia anilor precedenti, Tassullo si-a extins activitatea prin furnizarea de materiale atat pentru sectorul cladirilor istorice si monumentelor, cat si in sectorul constructiilor noi. S-a implicat activ in actiuni sociale, precum si in initiative de sprijinire ale comunitatii.

In Romania, compania a furnizat in 2013 materiale pentru restaurararea unor cladiri de patrimoniu, dar si pentru constructia unor obiective noi intre care: AFI Palace Ploiesti, Shopping City Galati, Primaria din Sibiu, Primaria din Motru, Pensiunea de 4* Casa Domneasca, Tribunalul din Pitesti, Sediul General al Politiei de Frontiera, Penitenciarul Jilava, Unitatea Militara din Magurele, Spitalul din Brezoi, lantul de magazine Kaufland, Biserica Reformat-Calvina din Reteag, judetul Bistrita-Nasaud, Manastirea Sfantul Nicolae Domnesc Popauti, EcoBiblioteca din jud. Suceava, Biserica Ortodoxa din Sacel Jud Maramures, Biserica Franciscana din Cluj-Napoca sau Cetatea Feldioarei.

Pentru ca cercetarea trebuie sa se afle in avangarda oricarei afaceri care doreste sa se distinga fata de concurenta, compania isi imbunatateste mereu tehnicile si materialele. Fiecare produs din gama Tassullo este realizat in laboratoarele proprii de cercetare, beneficiind de expertiza mai multor specialisti din domenii conexe constructiilor: arhitectura, restaurarea, conservarea sau chimia. Astfel, in 2013 compania Tassullo a lansat pe piata trei produse inovatoare: TA 02, tencuiala fina cu proprietati de aderenta extrema, IDRO-TASS MONOTECH, hidroizolant monocomponent si T-FLASH FR COR, mortar cu intarire rapida pentru reparatii beton.

Cu fiecare lucrare in parte ne-am bucurat de feed-back-ul oferit de arhitecti si proiectanti, firme de constructii, ingineri cu care am colaborat. Acestia ne-au marturisit motivele pentru care au ales sa lucreze cu noi:

“Am ales produsele Tassullo deoarece nu stiu sa fie pe piata alte produse superioare dedicate restaurarii”, arh. Tiberiu Trenea (Cladirea Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca)

“Materialele Tassullo au fost folosite datorita calitatilor si proprietatilor superioare fata de produsele concurente”, inginer constructor, Denes Csaba (restaurarea Bisericii Reformata-Calvina din satul Reteag, judetul Bistrita-Nasaud).

“Pentru lucrarile de reabilitare am fost folosit materiale performante, de ultima generatie, echipa de restaurare selectionand produsele Tassullo ca fiind cele mai potrivite exigentelor impuse”, potrivit sefului de santier, restaurator Sorin Pirvulescu (ansamblul curtilor fortificate „Mares Bajescu” si Biserica „Adormirea Maicii Domnului).

„Domeniul restaurarilor, refunctionalizarilor si al consolidarilor la cladiri istorice devine o directie tot mai importanta in activitatea birourilor de arhitectura. Lipsa de informatie si de pregatire in acest domeniu trebuie acoperita de cunoasterea si permanenta formare profesionala data de prezenta pe piata constructiilor a tot mai multor furnizori de materiale si tehnologii specifice. Tassullo este unul din partenerii arhitectilor care nu se concentreaza doar asupra cercetarii si producerii de materiale inovatoare in laboratoarele proprii, dar si asupra initiativelor dedicate informarii, promovarii studiilor si cercetarilor din domeniul constructiilor si restaurarilor”, arh. Bogdan Demetrescu, vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Timis.

Comunicarea cu publicul contribuie in mod esential succesului oricarei intreprinderi, iar Tassullo nu face exceptie. In acest an, compania a organizat evenimente culturale in colaborare cu Ordinul Arhitectilor din Romania – OAR, prin care a incercat sa popularizeze arhitectura romaneasca moderna. Promovarea din mass-media a fost sustinuta de o comunicare outdoor in cele mai importante orase ale Romaniei.
Tassullo a continuat in acest an sa se implice in actiuni umanitare, prin donatiile catre fundatii si institutii care activeaza in domeniul social. Daca in trecut au contribuit, printre altele, la refacerea asezamantului familial condus de parintele Nicolae Tanase din Valea Screzii, renovarii Spitalului de Copii din Timisoara sau au sprijinit locuitorii din comuna Bolintin Deal – unde isi desfasoara activitatea – de aceasta data a oferit materiale de constructii pentru proiectul de renovare al Campusului “Sfantul Sava” din Bisoca.
“Beneficiind de o gestiune superioara a raportului dintre echipa de vanzari si zonele acoperite, de o apropiere de client si de nevoile acestuia dar si de investitii in comunicare, Tassullo a reusit o crestere, valorica si cantitativa, pe care dorim sa o potentam la maximum si in 2014.

Am mizat in acest an pe o apropiere fata de clientul final, prin intelegerea si satisfacerea nevoilor acestuia, oferindu-i produse calitative la un pret competitiv. Datorita unui management optim al raportului dintre echipa de vanzari si zonele acoperite, am reusit sa ne dezvoltam in acest an in anumite zone ale tarii in care nu aveam randamentul dorit in anii trecuti.
Pentru 2014, Tassullo isi propune o crestere mult mai indrazneata, pe fondul apropierii de clientul final si de nevoile acestuia, precum si prin fidelizarea clientilor directi, prin intensificarea promotiilor. Tassullo este un jucator dinamic pe piata de mortare uscate predozate, iar aceasta dinamicitate se va intensifica in anul urmator,” a declarat Cezar Margine, responsabil marketing Tassullo.

http://www.tassullo.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video