Tehnovest pune la dispoziție o gamă variată de piese industriale, consumabile industriale, pneumatice și hidraulice

76 vizualizari
””
Distribuie pe

Dacă mai toate serviciile sunt online, mai ușor de accesat, nici domeniul ce ține de comercializarea pieselor industriale, a consumabilelor industriale, pneumatice și hidraulice nu face excepție. În acest domeniu un nume de reper este Tehnovest. Vorbim despre unul dintre cei mai mari jucători pe această piață, care livrează rapid, chiar și în străinătate și dispune de un portofoliu vast, cu peste 12,000 de produse.

Poate că pare copleșitor să cauți un singur accesoriu pentru gama de cilindrii pneumatici. Robineți cu bile, cilindru, amortizoare de zgomot sau electrovalve, toate astfel de produse pot fi comandate mai ușor de la Tehnovest. Acest distribuitor și furnizor de produse de genul pune la dispoziție și varianta online, în unele cazuri comenzile sunt pe bază de catalog.

Articulații sferice - ușor de găsit la tehnovest.ro

În gama de la Tehnovest regăsim inclusiv articulatie sferica. Pentru necunoscători, acestea sunt articulații cu autoaliniere, pentru sarcini mari. Au inele interioare și exterioare și sunt realizate din oțel, cu rulment șlefuit, rezistent la coroziune, la uzură și la substanțe chimice.

Tipologia acestor articulații sferice este diferită. Veți găsi la tehnovest.ro o listă a produselor disponibile, inclusiv cu cod și preț aferent, pentru comandă imediată. Sunt produse certificate, ce respectă standardele ISO. Astfel de produse sunt folosite pentru a prelua mișcarea de aliniere între arbori și carcase, când sunt viteze reduse și aici vorbim în mod special de industria auto.

Numite de asemenea piese auto practic, articulațiile acestea sunt finisate astfel încât să aibă suprafața de alunecare sferică. Sunt special create pentru mișcări de înclinare, de pivotare și circulare. Sunt ideale pentru sarcini de impact sau alternative, având mare rezistență la uzură datorită combinației de carbon și oțel.

În funcție de nevoie, astfel de produse au filet, diametru de tijă cilindrică, lungime și lungimea de filet de dimensiuni diferite. Dar Tehnovest vine cu opțiuni variate, pentru un public pe măsură.

Tehnovest aduce toate avantajele unui eshop bine pus la punct

Dacă veți realiza o comandă aici primiți coletul în scurt timp. Asta pentru că produsele sunt în stoc disponibil imediat și pentru că există și o rețea de distribuție. Există un sistem complex, bine pus la punct, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență completă. Confirmare telefonică, asistență pentru orice comandă, consilierea profesională mai ales în cazul în care ar fi nevoie de o înlocuire de piesă cu ceva universal valabil, sunt câteva dintre avantajele de client la Tehnovest. Din catalogul disponibil pot fi comandate cuple și fitinguri, furtune, regulatoare și distribuitoare printre altele. Iar totul este online. O comandă plasată în timp util într-o zi are toate șansele de a ajunge la destinatar în aceeași zi.

Industria la ora actuală sau domeniile în care sunt folosite echipamente industriale hidraulice sau pneumatice are o dinamică aparte. De aceea, contează ca furnizorii de soluții să fie prompți. Descoperiți universul de piese și accesorii de la Tehnovest.

Contact:

  • office@tehnovest.ro
  • 0736 335 387
  • 0738 422 245
  • 0727 724 831
  • 0356 100 440
Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video