Tono Fernandez de la ACXT Arquitectos Madrid, speaker la ARThitecture Conference& Expo!

45 vizualizari
Arthitecture 2013
Distribuie pe

Jose Antonio Fernández Usón s-a nascut la Madrid, a studiat arhitectura in Barcelona, oras in care a inceput sa si profeseze.

In prezent este Director in cadrul Barcelona ACXT Team, functie din care a supravegheat concursuri de arhitectura, a coordonat proiecte si a fost responsabil de echipele de Design si Dezvoltarea Proiectelor. In cadrul Madrid ACXT Team, Tono conduce proiectele si contribuie la dezvoltarea preceselor si instrumentelor inovatoare.
Munca sa ca arhitect a fost recunoscuta in numeroase competitii si majoritatea proiectelor sale au prins viata. Pe langa munca de birou, Tono este cercetator si profesor la UNAM si UPNAM Universities, la Iberoamarican Universitaty din Mexico, la International University of Catalonia si la The Sert School of Official College of Architects.

Alaturi de el il vom avea si pe Serban Tiganas, arhitect, planificator, educator si presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania. Ca arhitect si-a dedicat activitatea ultimelor doua decade proiectelor firmei Dico si Tiganas, arhitectura si inginerie, in care este partener un inginer de constructii civile. Au dezvoltat impreuna proiecte foarte diverse, din domeniile rezidentialului, birourilor, comercialului, industriei si constructiilor publice, in toata Romania. Mai multe proiecte au fost apreciate si premiate, cel mai cunoscut fiind Cluj Arena, stadionul din orasul in care lucreaza.

In cadrul aceleiasi conferinte vor lua cuvantul alti sapte specialisti de renume: Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects - Elvetia), Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Claudiu Toma (Parasite Studio), Gabriel Rosca (Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engeneering Drup), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Rusu Birou de Arhitectura), Adrian Soare (SYAA).

Pe data de 15 noiembrie 2013 vor fi prezenti la Cluj Arena peste 200 de arhitecti, proiectanti, designeri, ingineri si constructori din intreaga tara. Realizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, evenimentul a fost conceput in scopul de a puncta excelenta, calitatea si performanta in arhitectura, constructii si urbanism prin prisma unor prezentari, workshop-uri si dezbateri.

Pentru mai multe informatii despre speakeri, program si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment si speakeri, va asteptam pe pagina de Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video