Aerteknika

VELUX aduce magie in caminul tau cu noile rulouri Disney pentru ferestre de mansarda

Velux
vizualizari

Cu ajutorul desenelor animate, de la lumea încântătoare a prințeselor din Regatul de Gheață, până la universul lui Winie de Pluș, colecția Disney și VELUX Goodnight Collection aduce un strop de magie și creativitate în camera copiilor tăi. Astfel, cei mici, au șansa de a adormi sub mirajul personajelor Disney favorite, de la Ana, Elsa și Olaf, fermecatul om de zăpadă, din Frozen – Regatul de Gheață, sau Fulger McQueen, din celebrul desen animat Cars, până la Winnie de Pluș și prietenii săi.

„Suntem foarte mândri pentru că le putem oferi copiilor șansa de a-și decora camera cu rulouri ce înfățișază personajele lor Disney favorite. Colecția de rulouri 2018 include personaje adorate, din faimoasele desene animate, precum Cars și Frozen, ce se află sub umbrela Disney/Pixar, respectiv Disney”, a declarat Mikael Grundsøe, director de soluții pentru rulouri și protecție pentru soare, VELUX Group.

goodnight collectionNoile produse sunt disponibile și în România, fiind parte din cea de-a treia colecție de rulouri pentru copii, în care Disney a colaborat cu liderul în ferestre de mansardă, VELUX, pentru a crea o selecție de rulouri deosebite, cu un design elegant, ce întruchipează personajele lor favorite din desenele animate.

Design elegant și culori contemporane

Însumând nouă modele diferite și unice, colecția combină culorile momentului într-un mix elegant și armonios, pentru a satisface clienții cu o atenție deosebită pentru calitate și stil. Așadar, există produse pentru orice preferință, de la culori delicate, până la cele îndrăznețe.

Mai mult întuneric pentru un somn nocturn cât mai sănătos

Rulourile opace Disney & VELUX Goodnight Collection conferă în măsură de 99.9 % un efect de întunecare, creând o atmosferă perfectă pentru un somn liniștit. Colecția nouă de rulouri oferă soluția perfectă pentru părinții care vor să asigure copiilor cele mai bune condiții de odihnă posibile.

Studiile cu privire la importanța somnului au consemnat modul în care „întunericul sănătos” este o condiție prealabilă pentru odihna de noapte, deoarece corpul uman este mult mai sensibil la lumină, pe timpul nopții. Activitatea corpului urmează un ciclu de 24 de ore, iar cea mai mica rază de lumină, pe timpul nopții, poate întrerupe somnul, de aceea orele lungi de somn neîntrerupt sunt esențiale pentru oricine, mai ales pentru copii.

goodnight collection

Materiale de înaltă calitate

Toate rulourile VELUX sunt fabricate din materiale OEKO-TEX®, rezistente la praf, și conferă întuneric în proporții de 99,9%, precum și posibilitatea de controlare a luminii care intră în încăpere. Prin noua colecție Disney Goodnight Collection, design-ul se îmbină perfect cu funcționalitatea și calitatea, oferind copiilor și părinților posibilitatea de a transforma camera într-un spațiu jucăuș, unde universul magic aduce cu el și condițiile optime de odihnă.

Despre Grupul VELUX

În urmă cu 75 de ani în Danemarca, Villum Kann Rasmussen, fondatorul companiei, își propunea să transforme podurile întunecate în spații locuibile de calitate, cu lumină naturală și aer proaspăt. De atunci și până în prezent, grupul VELUX a ajuns să fie recunoscut în toată lumea pentru că a revoluționat conceptul de fereastră de mansardă, dar și pentru inovațiile sale în domeniu și abilitatea de a dezvolta produse de înaltă calitate care definesc standardele industriei.

Pentru mai multe informații accesați www.velux.ro și Facebook VELUX Romania.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019