Vitrajul termoizolant vidat de la Guardian Glass deschide o lume a oportunitatilor

98 vizualizari
Guardian Vacuum
Distribuie pe

Guardian Glass a dezvoltat o tehnologie inovatoare, care schimbă modul în care sunt produse vitrajele de înaltă performanță, satisfăcând în același timp cerințele viitoare pentru îmbunătățirea performanțelor termice ale acestora. Tehnologia s-a dovedit deja un succes în aplicațiile pentru industria de refrigerare, însă alte utilizări sunt în curs de dezvoltare în mai multe industrii. 
Guardian Vacuum IG™ înseamnă două foi de sticlă sigilate etanș. În spațiul dintre cele două foi de sticlă securizată se creează vid, panourile fiind separate de piese de dimensiuni microscopice. Vidul elimină orice gaze de umplere și toate pierderile asociate conducției și convecției prin gaz, ceea ce duce la o reducere semnificativă a pierderii de căldură prin unitatea vitrată. 

Comparativ cu vitrajul termoizolant triplu, Guardian Vacuum IG este mult mai subțire și mai ușor, are o performanță de izolare termică mai bună, o transmisie mai mare a luminii și o reflexie mai scăzută. Performanța de izolare termică a Guardian Vacuum IG rămâne aceeași, indiferent de unghiul de instalare (de la vertical la orizontal). 
În plus, sticla din compoziția Guardian Vacuum IG este securizată, ceea ce face ca acest produs să fie potrivit pentru situațiile în care standardele de securitate trebuie să fie respectate.

vitraj Guardian Glass

Succes în refrigerare

Guardian Vacuum IG a fost pentru prima dată implementat în ușile frigiderelor din retail, unde creează o experiență optimă de cumpărături, oferind imagini excelente, neîntrerupte ale produselor frigorifice. 
Greg Kemenah, Director Guardian Vacuum IG declară: “Soluția Guardian Vacuum IG™, de la Guardian este cu adevărat inovatoare. Vitrajele sigilate și vidate, cu pelicule low-E, pot dobândi o performanță de izolare termică de R-12 (Echivalentul valorii Ug este 0.47 W/m2K) **, cu un profil de doar 8,3 mm grosime. Acest lucru are ca rezultat un vitraj izolant cu 75% mai subțire, cu o greutate de 33% mai mică și depășește performanța unui vitraj low-e în configurație triplă.
Odată cu reglementările din construcții, care devin din ce în ce mai stricte, Guardian Vacuum IG va permite o lume plină de posibilități pentru alte utilizări care apăr în multiple industrii, mai ales în domeniul ferestrelor. În Statele Unite, vitrajele Guardian Vacuum IG sunt deja disponibile, atât pentru construcții noi cât și pentru proiecte de reabilitare.

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovații, inclusiv o nouă soluție de umbrire dinamică, la BAU - Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 - München, Germania). www.guardian-possibilities.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video