Vrei ca grădina ta să arate minunat? Hai pe Mobigarden.ro!

42 vizualizari
""
Distribuie pe

Nu doar casa ta merită să arate ca desprinsă din revistele home&deco. Și gradina merită același nivel de atenție, fiindcă o mare parte din timp o să îl petreci cu familia acolo. Până la urmă te saturi de stat la televizor, fiindcă sufletul îți cere să ieși la aer curat în natură. Totuși, lucrurile ce devin parte din decorul grădinii, accesoriile, mobilierul, obiectele de depozitare a uneltelor pentru grădină trebuie să fie de o calitate ireproșabilă, fiindcă acestea trebuie să facă față intemperiilor, temperaturilor extreme, să nu putrezească sau să se exfolieze.

De aceea, Mobigarden poate deveni partenerul tău de încredere dacă îți dorești să îți amenajezi curtea cu astfel de produse. În plus, aceștia se pliază constant pe tendințele actuale, deci aici vei găsi negreșit obiectele perfecte în funcție de ce stil preferi. Aici găsești soluții de depozitare, mobilier și organizare utilă, fiindcă sunt proiectate special din materiale durabile pentru a face față vremii, combinând funcționalitatea cu designul atractiv.

Căsuța de grădină - menține spațiul organizat și frumos

Cu siguranță nu îți dorești ca mașina de tuns iarba, uneltele pentru tăierea crengilor și ce mai folosești tu prin curte să stea aruncate așa peste tot. Îți dorești să păstrezi un aspect cât mai ordonat în curte, în special dacă ai un gazon așa frumos, copaci și plante, de se opresc toți ce trec prin fața porții să admire preț de o secundă cum arată totul. O casuta de gradina Factor 8x6 de la Mobigarden este soluția perfectă.

Căsuța este ranforsată cu oțel, este fabricată din materiale de calitate superioară și nu necesită întreținere. Este rezistentă la intemperii, nu putrezește, nu se exfoliază, nu ruginește și nu se umflă. Dispune de două uși largi ce îți vor facilita accesul. În spațiul interior se pot instala chiar și rafturi dacă dorești o mai bună organizare. Ventilația se face printr-un orificiu, panourile pardoselii protejează interiorul de apă, zăpadă și rozătoare și dispune și de o fereastră dreptunghiulară fixă ce permite pătrunderea luminii. În timpul instalării poți alege între 6 locuri unde o poți poziționa. De asemenea, îi poți pune căsuței chiar și lacăt pentru a-ți proteja obiectele valoroase. Și pentru momentele în care faci curat în curte alege din gama de compostere de la Mobigarden, iar fertilizatorul natural obținut din deșeuri menajere și de grădină îl poți utiliza pentru plantele tale.

Transformă grădina într-un loc de poveste

La Mobigarden găsești și accesorii cu care poți înfrumuseța aspectul grădinii. Poți opta pentru instalarea stâlpilor exteriori ce vin într-o varietate de designuri, iluminând perfect grădina. Mai poți găsi aici o varietate de ghivece moderne în diverse forme și nuanțe și chiar accesorii pentru dragii voștri patrupezi sau copii, mini căsuțe la fel de calitative și aspectuoase.

La Mobigarden găsești mobilierul perfect, seturi cu masă și canapele sau scaune. Fac parte din tendințele actuale și cu siguranță ceva îți va capta atenția. Tot aici poți găsi chiar și măsuța de exterior ce este și bar, făcând-o perfectă pentru serile de petrecere cu prietenii. Nu uita și de grătarul care este indispensabil într-o familie, iar pe acesta tot la Mobigarden îl găsești.

Pentru a amenaja grădina ta cât mai frumos, bazează-te mereu pe Mobigarden. Accesează site-ul www.mobigarden.ro pentru a descoperi toată gama de produse.

Contact: 0758 302 302

              0727 003 565

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video