Aerteknika

«Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentari cu apa si canalizare» - avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano

bim2
vizualizari


Man and Machine Romania a organizat evenimentul „Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentari cu apa si canalizare avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano”, desfasurat la Grand Hotel Continental Bucuresti in data de 29 iunie 2017 in prezenta a peste 40 de specialisti din aceste domenii.

Agenda a cuprins prezentari tehnice ale solutiilor Autodesk si StudioARS in care au fost explicate functionalitatile si caracteristicile aplicatiilor specifice industriei dar si beneficiile utilizarii BIM, exemplificand modul de lucru colaborativ interdisciplinar cu tehnologii de ultima generatie, pentru fazele de concept, proiectare, executie, predare-primire, operare si mentenanta ale retelelor de alimentari cu apa si canalizare.

Oaspetii evenimentului au avut oportunitatea de a discuta direct cu producatorul tehnologiei Urbano, Drazen Galic, care a demonstrat in detaliu noile imbunatatiri ale aplicatiei software Urbano v9.1.

De asemenea, Man and Machine a prezentat familia de aplicatii Autodesk BIM 360, cu ajutorul careia se pot accesa de oriunde si oricand datele de proiect, pe intreg ciclul de viata al obiectivului, precum si programul de instruire dedicat inginerilor si constructorilor din industria de retele de apa si canalizare, bazat pe fluxurile de lucru BIM: cursuri de Urbano, AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, Autodesk InfraWorks.

„Vin in Bucuresti de mai multi ani si am prezentat intotdeauna ultimele versiuni Urbano Canalis si Hydra cu cele mai noi si imbunatatite functionalitati si caracteristici. Dar cu aceasta revolutie BIM in curs de desfasurare, care „agita” industria de proiectare, aceasta prezentare parea cu atat mai importanta!
 Avem multi utilizatori in Romania si acestia se asteapta sa oferim cele mai bune solutii, capabile sa satisfaca cele mai exigente nevoi de proiectare a retelelor de canalizare si apa. Fie ca este vorba despre modelare hidraulica sau de exportul unui model 3D al unei retele de utilitati in aplicatia Autodesk Navisworks, cred ca am indeplinit aceste asteptari.
Impreuna cu echipa Man and Machine, vom consolida relatia cu utilizatorii nostri si vom continua sa dezvoltam software-ul pe care acestia iubesc sa il foloseasca!”
a declarat Drazen Galic, General Manager – StudioARS

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare