Termeni si conditii

Termeni şi Condiţii

Acest website (instalnews.ro) este administrat si intretinut de REEA S.R.L.. Accesul este permis doar daca sunteti de acord cu urmatorii Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii si modificarile ulterioare aduse acestora, atunci va rugam nu mai utilizati site-ul www.instalnews.ro. In aceasta politica orice referire la "administratorul" acestui site face referire directa la REEA S.R.L., iar orice referire la "website" face o referire directa la website-ul "instalnews.ro". REEA S.R.L are sediul in Targu Mures, P-ta Republicii nr. 41, jud. Mures.

 

 

Utilizarea website-ului

Informatiile de pe acest website pot fi utilizate in interes personal. Sunteti raspunzatori in totalitate de utilizarea continutului website-ului de catre dv. sau alt utilizator al computerului dv., pentru care trebuie sa va asigurati ca este de acord cu Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Este interzisa preluarea totala sau partiala a continutului website-ului. Puteti prelua date sau fragmente, doar precizand sursa www.instalnews.ro. Va rugam sa va adresati in scris redactiei, pe adresa office@instalnews.ro pentru orice alte intrebari.
Puteti accesa website-ul in folosul dv. personal si pentru informatiile pe care acesta le ofera. Nu puteti copia, modifca, distribui, transmite, multiplica, expune, altera, stoca, publica sau crea texte aidoma celor publicate pe website. Aceasta include, dar nu se limiteaza, la fisierele de tip text, imagini, animatii sau conceptii grafice cu scop public sau comercial.
 

Limitari

Administratorul website-ului se angajeaza sa ofere informatii precise, valabile, utile, corecte, complete, adecvate, de incredere, nevirusate si cu caracter oportun atat a continutului cat si a serviciilor continute de acest website. Administratorul acestui website nu isi asuma responsabilitatea pentru pagubele de orice tip aparute in urma informarii de pe website-ul instalnews.ro. Administratorul nu este raspunzator pentru orice paguba sau stricaciune (pierderi de profit sau achizitionarea de produse necorespunzatoare calitativ), oricum sau indiferent in ce mod acesta s-a ivit, ca urmare a accesarii si utilizarii informatiilor continute de acest website sau a oricarei informatii de pe website transmise mai departe. De asemenea, Administratorul website-ului nu garanteaza ca accesul dv. la informatii nu poate fi intrerupt, ca sistemul dv. operational nu se poate virusa, defecta, experimenta erori. Dv. sunteti singurul raspunzator pentru protejarea echipamentului dv. si pentru luarea masurilor necesare de scanare a virusilor sau a altor elemente distructive.

 

Drepturi de autor si marci inregistrate

Toate informatiile cuprinse in acest website sunt detinute de REEA S.R.L.. daca acest lucru nu este specificat in alt mod, fiind protejate de dreptul de autor.
Logo-ul companiei nu poate fi folosit in nici un context fara acordul si notificarea administratorului acestui site, nerespectarea acestei conditii pedepsindu-se conform legii.
 

Serviciile site-ului de tip "newsletter"

Serviciile oferite prin e-mail, de tip "newsletter", sunt gratuite. Acest serviciu inseamna ca administratorul trimite lunar cele mai importante stiri precum si alte informatii utile din domeniul instalatiilor. Lunar trimite notificari precum si alte informatii publicitare de acest gen, ocazionale.
Folosirea site-ului de catre utilizatorii care au ales sa fie inclusi in lista de "newsletter" si si-au inregistrat adresa de e-mail poate fi monitorizata dupa primirea mesajelor prin e-mail. Administratorul foloseste aceasta monitorizare pentru a analiza gradul de utilizare de catre vizitatori, clasificandu-i in acelasi timp in functie de anumite atribute (ocupatie, oras, judet, domeniu de activitate etc). Informatiile obtinute sunt stocate intr-o baza de date. Prin introducerea datelor dv. de contact in formularul de abonare, va exprimati acordul de a primi si alte materiale publicitare de acest gen.
Abonatii pot renunta la serviciile www.instalnews.ro oricand, urmarind instructiunile continute la sfarsitul fiecarui e-mail primit sau accesand sectiunea "Dezabonare" de la sfarsitul fiecarui newsletter, respectiv prin trimiterea unui email la adresa: dezabonare@instalnews.ro.

 

Restrictionarea accesului

Administratorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul utilizarii website-ului fara notificare in prealabil.

 

 

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Informatiile, materialele, articolele si continutul website-ului pot fi schimbate oricand fara instiintare prealabila. Pot fi aduse schimbari Termenilor oricand fara instiintare, iar dv. sunteti de acord sa revizuiti continutul Termenilor si Conditiilor in mod periodic. Utilizarea dv. in mod continuu a website-ului inseamna aceptarea de catre dv. a acestor conditii si schimbari.
 

Legaturi externe

Continutul acestui website poate face referiri si trimiteri spre alte website-uri, in scop informational si in interesul vizitatorilor website-ului. Administratorul nu detine nici un control asupra acestor link-uri si nu verifica acuratetea informatiilor continute de aceste website-uri, nefacand nici o garantie, fie exprimata sau sugerata, referitoare la continutul acestora. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita.
Administratorul nu face nici o garantie cu privire la acuratetea, functionalitatea sau preformanta oricarui alt website sau software care poate fi utilizat in relatie cu website-ul www.instalnews.ro sau ca acesta nu poate fi virusat.
 

Publicitatea in cadrul serviciilor de tip "newsletter"

Administratorul poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune a site-ului sau in cadrul serviciilor oferite prin e-mail (servicii de tip "newsletter"). Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare sunt agreate de echipa www.instalnews.ro si nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor serviciilor website-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare pot fi schimbate oricand fara a necesita un anunt prealabil. Echipa www.instalnews.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in cadrul site-ului sau in cadrul serviciilor oferite prin e-mail.
 

Continut

Informatiile cuprinse in acest website sau opiniile exprimate in cadrul articolelor si materialelor publicitare insotitoare au un scop pur informational, nefiind interpretabile din punct de vedere al consilierii financiare sau indrumarii spre achizitia anumitor produse. Toate preturile afisate pe site sunt orientative si nu consituite sau nu se doreste a fi o oferta de cumparare sau vanzare, nefiind o reprezentare a unei achizitii care poate fi efectuata la pretul respectiv.