Aerteknika

EUROLYZER STx, intotdeauna cea mai buna oferta

Eurolyzer STx
vizualizari

AFRISO vine și în 2018 în întâmpinarea clienților din România cu o ofertă extrem de atractivă.
Unicul analizor cu garanție 5 ani pentru toți senzorii (inclusiv NO) și care, datorită senzorului de CO cu compensare de H2, poate fi folosit pentru centrale în condensație, confirmă cei 149 de ani de experiență AFRISO în tehnica măsurării.

Eliminând costuri legate de înlocuirile de senzori, noua generație de Ecosenzori permite, pentru EUROLYZER STx, cel mai redus cost total de exploatare pentru un analizor de gaze premium, fabricat integral în Germania și însoțit de Certificat de Etalonare acreditat RENAR.

 

Pentru mai multe detalii, click aici

 

AFRISO-EURO-INDEX SRL
Bvd. Tudor Vladimirescu 45A
Sectorul 5,
Cod: 050881
Bucuresti, Romania

Telefon: 021 410 07 02
031 401 10 34
031 401 13 26
Fax: 021 410 07 12

E-mail: info@afriso.ro

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
Karmenu Vella
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare