Aerteknika

TUBO, un mod simplu si practic pentru a schimba aerul ambiental

sisteme centralizate de aspirare
vizualizari

Sisteme centralizate de aspirare
ecologic-economic-aspirare profundă

S.C. TEKNIKA S.R.L. din Romania, prin parteneriat cu AERTECNICA S.p.A. Italia este unic distribuitor în România, al produselor TUBÓ fabricate de către producătorul italian AERTECNICA.
Produsele TUBÓ de la AERTECNICA Italia se adresează atât sectorului rezidențial cât și sectorului industrial. Unitățile centrale de aspirare al producatorului AERTECNICA din Italia se regăsesc într-un echilibru perfect între tehnologie, design și fiabilitate, respectând în același timp și mediul înconjurător.

Pentru a realiza un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE, firma noastră investește foarte mult timp, pasiune și pricepere în ceea ce face. Aceste investiții și experiența de peste 30 de ani a producătorului AERTECNICA din Italia, constituie garanția, că toți clienții noștri vor benficia de un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE conform cerințelor si necesităților actuale.
Nu în ultimul rând, aspiratoarele centralizate, joacă un rol important în prevenirea înbolnăvirilor pulmonare.
Astfel TEKNIKA, prin TUBÓ, reușește să creeze un mediu în care putem respira un aer curat, demostrând astfel și astfel propria filosfie: Think Clean.

Pentru că rezistența și calitatea materiilor prime garantează durata de viață și valoarea produsului finit și, implicit, sănătatea și confortul casei tale, este important ca acestea să dețină cele mai bune clasficări. De aceea TEKNIKA din Romania și-a ales partener AERTECNICA din Italia, care prin TUBÓ este lider mondial în proiectarea si fabricarea SISTEMELOR CENTRALIZATE DE ASPIRARE. Supremația TUBÓ este definită și prin cele mai distinse certificări.

sisteme centralizate aspirare

TUBÒ, un mod simplu și practic pentru a schimba aerul ambiental

TUBÒ este un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE, care se compune din tuburi PVC, prize de aspirare implementate în construcție, și o centrală de aspirare, care se instalează într-o încăpere tehnică. Praful este aspirat de către centrală, filtrat și expulzat în afara imobilului, evitând astfel recircularea microprafului plin cu bacterii și acarieni, care produc alergii și astm și sunt principalele cauze ale îmbolnăvirii căilor respiratorii.

Puterea TUBÒ

Puterea de aspirare la TUBÒ este mai mare decât cea a unui aspirator tradiţional. Mediul are o curăţare mai amănunţită şi precisă.

Tehnologie pentru case

TUBÒ redefinește complet conceptul de mediu igienic, făcându-l adecvat nevoile vieţii moderne. Şi de aceea tot mai mult şi mai des proiectanţii şi inginerii din domeniu, valorifică proiectele lor, recomandând includerea TUBÒ în case. Până în prezent mii de utilizatori au instalat cu satisfacţii deja sistemul aspirator central TUBÒ de la Aertecnica.

TUBO

Silențios și curat

Curaţenie şi liniște: acestea sunt calitaţile TUBÒ. Sistemul aspirator central de la Aertecnica garantează un înalt nivel de curăţire în linişte maximă: aspiratorul central instalat într-o cameră de utilitaţi sau în aer liber, departe de locul în care curăţim, ne permite folosirea sistemului în deplină libertate şi în orice moment.
Aspiratorul ajunge în toate colțurile cu ușurință. Tubul flexibil, lejer şi uşor de manevrat asigură funcţionalitate maximă ajungând ușor în orice colţ al casei. Dispunerea prizelor aspirante în diferite locuri, elimină dificultaţile utilizării aspiratorului standard.AERTECNICA

Organismul vă mulțumește

Praful acarian este cauza principală a celor mai comune boli respiratorii, în special alergia supărătoare care se dezlănţuie cu simpla prezentă a acestui microorganism, chiar este propriul invadator din mediu nostru de viaţă.
Potrivit unor cercetări academice recente, prezenţa sistemelor de aspiratoare centralizate reduce drastic procentul de alergeni prezenţi in aer şi în consecinţa şi bolile derivate cum ar fi rinita alergică, răceli, dificultăţi de respiraţie, astm.
Acest lucru se datorează faptului că sistemul aspirator central spre deosebire de aspiratorul tradiţional, elimină complet recircularea microprafului datorită capacitaţii de aspirare superioare şi cel mai mult datorită faptului că aerul respirat nu mai este introdus în încăperile curăţate.

Adio praf, pentru totdeauna

Praful se adună repede şi rămane, dacă utilizăm sistemele traditionale de curăţenie. Unele sisteme de curăţenie, cum ar fi mătura sau aspiratoarele tradiţionale, nu numai că nu elimină complet praful şi alte surse poluante, ci dimpotrivă, accentuează pericolul, emanând în aer particule mai uşoare şi periculoase care devin şi mai uşor de respirat.
Sistemul de aspirator central TUBÒ, e singurul sistem care elimină complet praful şi alergieni săi, deoarece colectarea prafului se află într-un loc de serviciu diferit de locul în care se efectuează curăţenia.
Cu TUBÒ în casă se respiră un aer diferit, mai curat, mai sănătos.
Sistemul Tubò de la Aertecnica oferă mediului garanţia de perfect curat pentru a deplasarea în completă libertate şi siguranţă. TUBÒ este simplu și rapid de utilizat, pentru că timpul e preţios ca şi aerul!

Tubò aspiră praful, îl transportă până la centrală, unde vine împărţit în mai multe elemente:
Praful gros vine transmis în recipient. Praful mai uşor e reţinut de cătrefiltru. Micropraful (acarieni şi bacteriile cauza alergiilor) vine eliminat definitiv din camerele în care trăim. Cu Tubò în casă se respiră aer curat! Inovaţia continuă. cu ultima generaţie de centrale pentru uz casnic, TUBÒ devine expresia ultimă a cercetării tehnologice produse de Aertecnica.

Aertecnica

aerteknika.ro
073 666 1989
office@aerteknika.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare