TUBO, un mod simplu si practic pentru a schimba aerul ambiental

4545 vizualizari
sisteme centralizate de aspirare
Distribuie pe

Sisteme centralizate de aspirare
ecologic-economic-eficient

S.C. TEKNIKA S.R.L. din Romania, prin parteneriat cu AERTECNICA S.p.A. Italia este unic distribuitor în România, al produselor TUBÓ fabricate de către producătorul italian AERTECNICA.
Produsele TUBÓ de la AERTECNICA Italia se adresează atât sectorului rezidențial cât și sectorului industrial. Unitățile centrale de aspirare al producatorului AERTECNICA din Italia se regăsesc într-un echilibru perfect între tehnologie, design și fiabilitate, respectând în același timp și mediul înconjurător.

Pentru a realiza un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE, firma noastră investește foarte mult timp, pasiune și pricepere în ceea ce face. Aceste investiții și experiența de peste 30 de ani a producătorului AERTECNICA din Italia, constituie garanția, că toți clienții noștri vor benficia de un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE conform cerințelor si necesităților actuale.
Nu în ultimul rând, aspiratoarele centralizate, joacă un rol important în prevenirea înbolnăvirilor pulmonare.
Astfel TEKNIKA, prin TUBÓ, reușește să creeze un mediu în care putem respira un aer curat, demostrând astfel și astfel propria filosfie: Think Clean.

Pentru că rezistența și calitatea materiilor prime garantează durata de viață și valoarea produsului finit și, implicit, sănătatea și confortul casei tale, este important ca acestea să dețină cele mai bune clasficări. De aceea TEKNIKA din Romania și-a ales partener AERTECNICA din Italia, care prin TUBÓ este lider mondial în proiectarea si fabricarea SISTEMELOR CENTRALIZATE DE ASPIRARE. Supremația TUBÓ este definită și prin cele mai distinse certificări.

sisteme centralizate aspirare

TUBÒ, un mod simplu și practic pentru a schimba aerul ambiental

TUBÒ este un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE, care se compune din tuburi PVC, prize de aspirare implementate în construcție, și o centrală de aspirare, care se instalează într-o încăpere tehnică. Praful este aspirat de către centrală, care îl filtrează și expulzează în afara imobilului, evitând astfel recircularea microprafului plin cu bacterii și acarieni, care produc alergii și astm și sunt principalele cauze ale îmbolnăvirii căilor respiratorii.

Tehnologie pentru case

TUBÒ redefinește complet conceptul de mediu igienic, făcându-l adecvat nevoilor vieţii moderne. Şi de aceea tot mai mult şi mai des proiectanţii şi inginerii din domeniu, valorifică proiectele lor, recomandând includerea TUBÒ în case. Până în prezent mii de utilizatori au instalat cu satisfacţii deja sistemul centralizat de aspirare TUBÒ de la Aertecnica.

TUBO

Silențios și curat

Curaţenie şi liniște: acestea sunt calitaţile TUBÒ. Sistemul centralizat de aspirare de la Teknika garantează un înalt nivel de curăţenie cu silențiozitate maxim, sistemul de aspirare fiind instalat într-o cameră tehnică. Prin sistemul de tubulatură montat în pardoseală și în pereți, cu poziționarea optimă a prizelor de aspirare și cu tubul flexibil și ușor manevrabil, putem aspuira în mod adecvat și cel mai îndepărtat colț al locuinței.
AERTECNICA

Aer ambiental fără acarieni

Aspiratoarele clasice recirculă în interior aerul aspirat. Astfel aerul ambiental este încărcat cu microorganisme cauzatoare de boli pulmonare. Cu ajutorul sistemelor centralizate de aspirare de la Teknika putem elimina acest aer nociv reducând foarte mult pericolul de îmbolnăvire  - alergii, răceli, dificultăți de respirație, astm.

Acest lucru se datorează faptului că sistemul aspirator central spre deosebire de aspiratorul tradiţional, elimină complet recircularea microprafului datorită capacitaţii de aspirare superioare şi cel mai mult datorită faptului că aerul aspirat nu mai este recirculat în încăperi, ci este expulzat în exteriorul casei.

Cu TUBÒ în casă se respiră un aer diferit, mai curat, mai sănătos.

Aertecnica

aerteknika.ro
073 666 1989
office@aerteknika.ro

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Buna seara, am instalat in casa sistemul de aspirare TuboAertecnica, și s- a rupt o parte din mânerul de prindere de la recipientul de colectare a prafului , as dori sa știu dacă se poate comanda piesa de la dumneavoastră ! Mulțumesc mult!

Marcu Cristina
Permalink

Buna ziua. Va rugam sa ne dati pe email office@instalnews.ro un numar de telefon si va va contacta chiar astazi un reprezentant Aerteknika.

admin
Permalink

Buna ziua. Puteti cere un calcul de pret direct de la distribuitorul produsului, la tel. 0736 661 989, office@aerteknika.ro sau ne puteti da dv. un numar de telefon in privat, pe office@instalnews.ro si va contactam noi.

admin
Permalink

Dati-ne va rog un telefon pentru a va contacta. Mai sunt si alte detalii de discutat pentru pret. Ne puteti trimite datele de contact pe email office@instalnews.ro, cu subiect: oferta TUBO. Multumim!

admin
Permalink

Buna seara,as dori sa ma informez despre un sistem de genul,cost garanție mod de funcționare,instalare,deoarece îmi restructureze casa,va multimesc
e-mailul meu este cosimo_tln@yahoo.com

Cosmin si Mariana
Permalink

Dl. Cosmin: Am transmis cererea dv. trimisa pe email firmei Aerteknika, va vor contacta cat de curand. Va multumim!

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video