ABB E-mobility co-dezvoltă o soluție optimizată pentru încărcarea camioanelor electrice în cadrul unui proiect UE

26 vizualizari
NextETRUCK
Distribuie pe
  • Proiectul NextETRUCK dezvoltă noi e-concepte pentru camioanele cu transport de marfă mediu până la sfârșitul anului 2025, în cadrul programului de cercetare al UE „Horizon Europe”.
  • Liderul mondial în infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice, ABB E-mobility, este responsabil în cadrul proiectului de partea de management și control al încărcării
  • Proiectul își propune ca flotele de camioane vizate să fie fără emisii, rentabile și ușor de gestionat

Liderul mondial în infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice, ABB E-mobility va coordona zona de gestionare a încărcării în cadrul a proiectului NextETRUCK, finanțat de UE, contribuind cu soluții care vor optimiza procesele de încărcare permițând cea mai bună integrare în operarea vehiculelor la cele mai mici costuri.

NextETRUCK dezvoltă concepte personalizate pentru transportul de marfă regional, cu o creștere de cel puțin 10% a eficienței energetice în comparație cu vehiculele electrice de referință existente.

ABB E-mobility a dezvoltat soluții specifice de software pentru a sprijini companiile cu flote mai mari în tranziția complexă la vehiculele electrice. Astfel de soluții sunt utilizate pentru cele mai critice domenii ale managementului modern al flotei, inclusiv planificarea încărcării și integrarea flotelor de vehicule electrice în operațiunile de transport.

Frank Muehlon, CEO al ABB E-mobility, a comentat: „Suntem mândri să fim responsabili în cadrul acestui consorțiu de un proiect revoluționar pentru domeniile de gestionare  și de control al încărcării, două domenii cruciale pentru managementul durabil și al eficientizării costurilor  pentru flotele electrice.”

Adina Vălean, comisarul UE pentru transport, a adăugat: „Sectorul transporturilor se află sub presiunea de a reduce emisiile și timpul se scurge: European Green Deal stabilește un obiectiv de reducere a emisiilor din transport cu 90% până în anul 2050. Strategia noastră pentru mobilitate durabilă și inteligentă stabilește clar că atingerea acestui obiectiv va necesita o eficiență operațională superioară.”

NextETRUCK intenționează să prezinte demonstrații ale activității sale la Istanbul, Barcelona și Utrecht.  

e-mobility.abb.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video