Intersolar Orientul Mijlociu 2017: Conferinta de specialitate de prima clasa

58 vizualizari
Intersolar Orientul Mijlociu 2017
Distribuie pe


În multe dintre țările însorite din Orientul Mijlociu, generarea de energie solară se află la loc de frunte pe agenda energetică, iar conferința Intersolar Orientul Mijlociu 2017 din Dubai(Emiratele Arabe Unite) aduce un omagiu acestui fapt. Informațiile privind tendințele actuale ale pieței și condițiile-cadru ale industriei, cât și oportunitățile și riscurile legate de intrarea pe piață - toate acestea își așteaptă publicul, căruia i se oferă astfel șansa de a intra în contact direct cu actorii-cheie din industrie, un lucru esențial pentru extinderea relațiilor de afaceri în regiune. Într-un program cuprinzător, ce se va desfășura pe 26 și 27 septembrie la Hotelul Conrad Dubai, conferința este deja conturată în așa fel încât să construiască mai departe povestea de succes a expoziției Intersolar Orientul Mijlociu din 2016.

Ducând mai departe succesul expoziției din 2016
Regiunile însorite atrag industria solară - ceea ce este cu siguranță cazul în Orientul Mijlociu și Africa de Nord. La aproximativ 3 eurocenți pe kilowatt pe oră, energia solară este acum cea mai rentabilă formă de generare a energiei electrice în regiune. Intersolar și evenimentele sale MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord) au o tradiție îndelungată în a oferi participanților din piață o platformă pe care producerea de energie solară se află în centrul atenției. Cu peste 4.000 de vizitatori și peste 100 de expozanți, prima expoziție Intersolar Orientul Mijlociu și conferința însoțitoare care a avut loc în 2016, a fost un succes răsunător. În anii precedenți, Intersolar a mai organizat conferințe de o zi în Orientul Mijlociu, în locații ce au inclus Riyadh și Dubai. Anul acesta, un eveniment secundar al Intersolar Europa, care a avut loc la München pe 1 iunie, a marcat începutul seriei MENA, în special în ceea ce privește opțiunile de finanțare și evoluțiile actuale ale pieței.

Colaborarea și schimbul de informații
Evenimentul Intersolar Orientul Mijlociu din 2017, în Dubai, va lua în mod preponderent forma unei conferințe. În urma discuțiilor purtate cu diseminatori și companii, organizatorii Intersolar au decis ca pentru Intersolar Orientul Mijlociu 2017 să se concentreze asupra furnizării oportunităților de networking și a unui program de conferințe la nivel înalt. Sesiuni care explorează dezvoltarea diferitelor piețe și tehnologii, discuții între investitori, dezvoltatori de proiecte și actori-cheie din regiune, schimbul de informații, pe lângă gama largă de diverse oportunități de colaborare - toate acestea vor oferi fiecărui participant o multitudine de oportunități de a-și extinde cunoștințele și de a-și face noi contacte.

Perspectivele companiilor solare
"Piața solară se află în plină expansiune în statele Consiliului de Cooperare al Golfului, dar și în cele mai îndepărtate. Am dorit să oferim industriei o platformă profesională și, prin urmare, așa a luat naștere Intersolar Orientul Mijlociu", explică Marcus Elsässer, fondator și CEO al Solar Promotion International GmbH. "Pe termen mediu, statele Orientului Mijlociu și ale Africii de Nord vor reprezenta o proporție considerabilă a energiei solare generate. La evenimentele noastre, evidențiem pentru companiile internaționale o serie de perspective, care le va facilita participarea la această dezvoltare". O conferință la nivel înalt, cum este Intersolar Orientul Mijlociu, oferă antreprenorilor din industria solară oportunitatea ideală de a afla despre piețele solare din jurul Golfului Persic și de a face networking. Organizatorii Intersolar vor colabora îndeaproape cu partenerii lor de lungă durată, inclusiv MESIA - Asociația Industriei Solare a Orientului Mijlociu (MENA), Günder (Turcia), BSW-Solar și EUPD (ambele din Germania), giz (Pakistan / Afganistan), dar și cu mulți alții, pentru a pregăti pentru două zile un program interesant și bogat.

Contact
Solar Promotion International GmbH
Tina Engelhard - P.O. Box / Postfach: 100 170, 75101 Pforzheim, Germany
Tel +49 7231 58598-207 | Fax +49 7231 58598-28
engelhard@solarpromotion.com

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video