novapex

 

Axis Day 2019 aduce in prim plan folosirea inteligentei artificiale in industria de securitate

AxisDay2019
vizualizari

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, organizează la București cea de-a cincea ediție a evenimentului său anual de securitate. Organizat sub deviza ”Combinăm tehnologii inteligente cu imaginația umană”, acesta dezbate tendințele industriei de securitate și provocările cu care se confruntă acest domeniu.

Axis Communications este recunoscută la nivel mondial drept compania care a creat prima cameră video IP, dar și pentru numeroasele inovații aduse în domeniul securității. În plus, producătorul are deja o tradiție îndelungată în analizarea tendințelor din piață și a nevoilor utilizatorilor, ca puncte de plecare pentru dezvoltarea de noi soluții. În această viziune se încadrează și evenimentul anual de securitate organizat de Axis Communications în România, eveniment ajuns astăzi la cea de-a cincea ediție.

Axis Day 2019 pune accentul pe cele mai importante tendințe și provocări identificate în domeniul securității și supravegherii video, axându-se pe elemente precum inteligența artificială prin modul de utilizare a algoritmilor în valorificarea imaginilor, soluțiile de cloud și edge computing, GDPR și siguranța datelor, securitatea cibernetică, responsabilitatea față de mediu. Agenda evenimentului are în vedere informarea și pregătirea partenerilor pentru schimbările și noutățile din domeniul securității, astfel încât aceștia să continue să ofere beneficiarilor cele mai eficiente soluții. Participanții la eveniment vor interacționa cu noile tehnologii Axis, precum cele mai performante camere IP de supraveghere video, soluții audio Axis și 2N. De asemenea, sunt prezente și standuri ale principalilor dezvoltatori de tehnologie cu care colaborează Axis, precum Milestone Systems, Genetec, Allied Telesis, UltraVision Consult.
Axis Communications

Din partea utilizatorilor finali vor participa în cadrul panel la care participă consultanți de securitate din diferite domenii: Christian Obreja cu experiență în domeniul Siguranței Naționale, Ionuț Manole – consultant de securitate în domeniul industrial și Tiberius Vișoiu - șeful departamentului de securitate fizică cu experiență în zona bancară și reprezentant al ASIS International. 

Invitat special este Yugo Neumorni - Președintele CIO Council România - a cărui prezentare este axată pe Inteligența artificială și provocările securității cibernetice, cu multe exemple practice, dar și soluții de prevenție și combatere a acestora. Participanții au prilejul să interacționeze în cadrul sesiunilor de networking, iar pe toată durata evenimentului au posibilitatea de a adresa întrebări. Evenimentul reprezintă și o ocazie de a-și face cunoscute nevoile și cerințele în materie de securitate, iar pentru compania Axis de a culege date despre nevoile de dezvoltare.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii