novapex

 

Conferinta «Orase durabile - expertiza franceza», 23 mai, Arcub Gabroveni

Orase durabile – expertiza franceza
vizualizari

Camera de Comert si Industrie Franceza din Romania are placerea de va invita in data de 23 mai la conferinta «Orase durabile – expertiza franceza» organizata la Arcub Gabroveni incepand cu ora 9h30.
Initiata de Grupul de lucru Constructii si Infrastructura din cadrul CCIFER, aceasta conferinta isi propune sa aduca fata in fata experti nationali si internationali, comunitatea de business, asociatii de orase si reprezentanti ai autoritatilor locale cu scopul de a prezenta exemple de buna practica si a gasi solutii impreuna pentru o dezvoltare durabila a oraselor din Romania. Cele doua invitate speciale din Franta, Anne Charreyron – Perchet de la Ministerul mediului, energiei si apei si Isabelle Scuiller, Asociatia Bordeaux Metro Plus, vor prezenta publicului strategii de dezvoltare durabila in Franta si provocarile pentru orase in viitor.

Companiile si oamenii au nevoie sa lucreze impreuna pentru dezvoltarea oraselor in care traiesc. Care sunt proiectele de infrastructura de maine? Care este viziunea pe termen lung si abordarea pe care companiile si autoritatile locale trebuie sa o aiba pentru dezoltarea unui oras? Ce asteptari au companiile de la autoritati? Care este planul cu privire la investitii durabile si noi tehnologii? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care aceasta conferinta va incerca sa aduca raspunsuri si solutii concrete.

Puteti consulta programul evenimentului aici.

Traducerea simultana romana- franceza este asigurata pe tot parcursul evenimentului.

http://www.ccifer.ro

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii