EnergyFEST - prima ediţie a celui mai mare eveniment dedicat noilor tendinţe şi tehnologiilor din domeniul energiei verzi şi sustenabilităţii!

80 vizualizari
EnergyFest 2023
Distribuie pe

"Cu energie către viitor''

În perioada 9-11 martie Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti vă invită la cel mai mare eveniment dedicat energiei verzi şi sustenabilităţii. EnergyFEST va prezenta publicului larg cele mai recente descoperiri tehnologice din domeniul energiei nepoluante.

De la activităţile industriale, până la mijloacele de transport şi metodele de încălzire, energia face parte din viaţa noastră de zi cu zi. Din nefericire, aceasta reprezintă şi una dintre principalele surse de emisii poluante şi de gaze cu efect de seră. Există, însă, soluţii prin care putem contribui la protejarea mediului înconjurător. Prin utilizarea surselor de energie regenerabile şi curate, inginerii vor fi eroii viitorului.

Într-un context economic complex, influenţat de creşterile preţurilor la energie şi de consecinţele încălzirii globale, cadrele didactice şi studenţii Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti lucrează permanent pentru a descoperi noi metode de decarbonizare a sectorului energetic.

UPB reuneşte principalii factori de decizie din întregul spectru al sistemului energetic

Cei mai importanţi lideri ai industriei energetice aflată în plină dezvoltare vor fi prezenţi la EnergyFEST pentru a discuta principalele teme ale momentului şi pentru a găsi soluţii la provocările viitorului. Astfel, campusul va transporta publicul prezent "cu energie către viitor".

De la instalaţii pentru producerea de energie electrică şi termică din surse convenţionale la cele bazate pe surse de energie regenerabile (biomasă, panouri fotovoltaice, turbine eoliene, microhidrocentrale, hidrogen, pompe de căldură), de la instalaţii de producere a energiei din deşeuri până la sisteme de management şi stocare a energiei, toate vor fi expuse pentru pasionaţii de tehnologie la EnergyFEST. Modul de funcţionare şi beneficiile specifice acestora vor fi prezentate în cadrul conferinţelor organizate pe parcursul evenimentului.

Timp de 3 zile, campusul UPB va găzdui zeci de mii de participanţi, lideri ai industriei energetice şi pasionaţi de tehnologie.

Printre cei care şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment se numără Monsson, OMV Petrom, Tema Energy, Honeywell, Nuclearelectrica, Siemens Energy, Phoenix Contact, Transelectrica, Enel, HENRO, Crystal System, ACE ISS, Electromontaj, Eximprod, Volt, ICSI, Alive Capital, SolarX, INOVECO, WING Computer Group, INCD Turbomotoare COMOTI, SUNCHARGE powered by Inteligent Convergent Solutions, Audit IT&C, ICPE-CA, ISPE, INCD GeoEcoMar, ELI-NP, Trilux, Weber Engineering şi Bright Technology.

 

Prima ediție a unui eveniment dedicat energiei viitorului

Un eveniment adresat profesioniștilor din domeniul energetic, viitorilor ingineri – elevi și studenți, dar și publicului larg.

Energy FEST va găzdui expoziții de tehnologie, dar și o serie de workshopuri, conferințe tematice și prezentări de companii. Specialiștii din industria energetică vor împărtăși publicului larg soluții la probleme complexe, cum ar fi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, promovarea surselor regenerabile de energie sau securitatea alimentării cu energie electrică la un cost accesibil pentru consumatori.

Producători de energie, operatori de rețea, furnizori de energie, producători de echipamente și sisteme energetice, instituții și autorități din educație și de reglementare din domeniul energiei se vor reuni pentru a aduce în atenția publicului ultimele inovații privind centralele electrice clasice (termoelectrice, hidroelectrice, nuclearoelectrice), centralele bazate pe surse regenerabile de energie (fotovoltaice, eoliene, microhidrocentrale, ferme marine), sistemele de transport și distribuție a energiei, stocarea energiei, protecția mediului și digitalizarea sectorului energetic.

Vă așteptăm în perioada 9-11 martie 2023, în campusul Universității POLITEHNICA din București, pentru a afla mai multe despre cum putem construi împreună un viitor energetic stabil și durabil.

Contact

energyfest@upb.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video