Noutati expozitionale Romanian Security Fair 2018

246 vizualizari
Romanian Security Fair 2018
Distribuie pe

Rămâneți conectați la piața de securitate prin evenimentul ROMANIAN SECURITY FAIR. În ediția din acest an, vă invităm să descoperiți ce produse și soluții vor aduce în cadrul expoziției, companii precum Alarm-Automatika, Envio Security Systems, Keba Automation, KMW Systems, Optex Security, SVT Electronics, Telesystem, Tora Security Systems și Wind One System.
Până în prezent, și-au confirmat participarea la standurile Romanian Security Fair 2018 peste 50 de companii din România, Ungaria, Italia, Croația, Polonia și Bulgaria.

ALARM AUTOMATIKA

Lider regional în domeniul sistemelor tehnice de securitate

Alarm AutomatikaAlarm Automatika S.R.L. este lider regional în domeniul securității tehnice, în furnizarea de echipamente necesare pentru sisteme complete de siguranță și securitate. De la înființare în 1989, compania s-a extins în 10 țări și a stabilit relatii cu peste 500 de furnizori mondiali și peste 2000 de clienți.

De la prima apariție pe piață în 2003, soluțiile de supraveghere video analogice DVC® au fost upgradate in timp si astfel am ajuns la supravegherea analogică HD (AHD) și IP, împreună cu soluții de interfonie cablate și hibride, wireless sau IP. Testat în numeroase aplicații în ultimii 15 ani, a devenit sinonim cu  soluție de securitate fiabilă și flexibilă pentru o varietate de utilizatori - de la rezidential, proiecte medii si mijlocii, prezentând soluția potrivită și în spații comerciale, industriale sau publice mari.  Încrederea utilizatorilor finali și a profesioniștilor din domeniul securității în echipamentele DVC® se datorează valorii inovatoare adăugate de departamentele R&D si IT din Croatia prin integrarea DVC® într-o varietate de aplicații de securitate proiectate pentru utilizator.

Ajax Systems a creat sisteme profesionale de securitate începând cu 2011, combinând inovația, știința, tehnologia și design-ul.  Principalele caracteristici ale sistemelor de securitate wireless Ajax sunt:
Ușurința de control - de la un smartphone (iOS / Android) sau de la un browser web.
Simplitatea instalării - nu este necesar ca dispozitivul să fie asamblat; totul vine pregatit din cutie.
Software modern - actualizări automate, setări de la distanță și o interfață intuitivă.
Protecție - baterie de rezervă încorporată, detectarea și prevenirea blocării, criptarea și un canal GSM de rezervă.
Protocolul propriu Jeweller - o conexiune fiabilă cu dispozitive de până la 2000m în spațiu deschis și cu eficiență energetică ridicată de lucru - bateriile din detectori durează până la șapte ani.
Sistem centralizat de monitorizare se conectează ușor cu echipamentul Ajax (prin intermediul protocolului Contact ID).

______________________________________________________

KEBA AUTOMATION

Keba AutomationKEMAS, noua companie parte a KEBA Group, este specialistul în terminale inteligente de self-service care oferă transferul securizat și trasabil al bunurilor de valoare și al obiectelor importante. O companie cu 25 de ani de experiență, 1500 de clienți și 3000 de sisteme instalate în întreaga lume.
 
KEMAS este lider în industria sistemelor automate de stocare, transfer și urmărire a obiectelor de valoare. Soluțiile adresează trei arii: Securitate - acces controlat și sigur privind păstrarea în siguranță a cheilor, substanțelor, armelor și muniției pentru sectorul militar și juridic; Mobilitate - prima soluție pentru flote auto pentru dealer și carsharing corporate de păstrare, înmânare și retur chei; Logistică - managementul inteligent al obiectelor de lucru utilizate în comun - tehnica de calcul, media, instrumentele de lucru din industrii etc.)
 
Priviți de aproape sistemele KEMAS!
 
KEMAS este foarte ușor de utilizat. Crește eficiența și transparenta prin procese standardizate de transfer, precum și prin dovada tranzacțiilor. Asigură protecția fizică a obiectelor prin gestionarea permisiunilor. Eficientizează economia printr-o reducere a cantităților în circulație deoarece obiectele pot fi returnate/reîncărcate non-stop, fără a fi nevoie de personal.
Acest sistem va fi prezent în cadrul ROMANIAN SECURITY FAIR 2018.
 
www.keba.com
______________________________________________________

KMW SYSTEMS

KMW SystemsÎn perioada 18-20 octombrie, KMW Systems vă dă întâlnire la cel mai important eveniment din domeniul securității, Romanian Secuirty Fair.
 
Și la această ediție, toți vizitatorii târgului sunt așteptați la standul KMW Systems cu cele mai noi tehnologii și echipamente Dahua. Nu vor lipsi soluțiile de recunoaștere facială, de supraveghere video panoramică, de supraveghere și monitorizare a traficului, camerele termice, noile modele de camere HDCVI și IP, seriile noi de echipamente pentru videointerfonie și control acces, plus alte surprize.

Comparând supravegherea video de acum 10 ani cu ce semnifică acest domeniu în prezent, observăm cu ușurință o evoluție accentuată și o gamă mult mai largă de produse și servicii. Dacă inițial s-a pornit de la sisteme de supraveghere de bază, care doar înregistrau semnalul video și îl afișau pe monitorul de supraveghere, am asistat în ultimii ani la adăugarea de diverse funcții specifice, plecând de la nevoile de bază ale utilizatorilor finali. S-au adăugat astfel funcții de analiza video, analiză automata a numerelor de înmatriculare, detecție facială, recunoaștere facială, analiză comportamentală, asistență video pentru îmbunătățirea nivelului de securitate pentru control acces, videointerfonie compatibilă cu soluțiile de supraveghere video etc..  De asemenea, acum există posibilitatea, din ce în ce mai simplă, de a interconecta diferite puncte de lucru într-unul singur sau posibilitatea de a interconecta mai multe centre de monitorizare și control. În aceste condiții, KMW Systems oferă soluții pentru magazine, centre comerciale, aeroporturi, companii de pază și intervenție, supraveghere stradală etc.. În sprijinul acestui trend de dezvoltare se alatură și inteligența artificială, AI-ul fiind din ce în ce mai prezent în construcția echipamentelor de supraveghere, fapt ce îmbunătățește foarte mult timpii de răspuns atunci când volumul de date analizate este mare.

Tot mai des în ultima perioadă, utilizatorii de tehnică de securitate se orientează spre soluții complete care să integreze în aceeași zonă de management diferite tipuri de echipamente utilizate. Astfel, apare nevoia de a integra videointerfonia, controlul acces și supravegherea video într-o singură platformă, care să suporte prelucarea la cel mai fin nivel al tuturor informațiilor obținute. Se utilizează astfel soluții centrale de management și control, care permit o utilizare cross-platform atât pe PC cât și pe terminalele mobile. Odată cu creșterea rezoluției și mărirea sensibilității senzorilor video, paleta de funcții disponibile pe echipamente crește. Astfel, pe lângă funcțiile de bază (detecția de mișcare și lipsă semnal), acum sunt disponibile și funcții precum: detecția facială și detecția de intruziune prin analiza video, iar pe planul superior chiar și suport pentru recunoașterea facială, analiză comportamentală, numărarea de persoane etc..

Pentru mai multe detalii despre noutățile din industria securității video, vă așteptăm la standul numarul 1, al companiei KMW Systems și pe site-ul www.kmw.ro.

______________________________________________________

OPTEX SECURITY

Optex SecurityFor the first time OPTEX will be exhibiting at the Romanian Security Fair in Bucharest to showcase our wide range of detection systems. The portfolio on the show will cover perimeter protection and security.

OPTEX will exhibit its latest Shield detector series - outdoor intrusion detection sensors providing reliability, convenience and security, as well as new active infrared beam SL-TNR series with flexible power.

During the fair, you will be able to get familiar with our outdoor detectors for residential use like HX series, AX series, VXI series, FTN series. And if you are more into industrial solutions there will be waiting for you products from our REDWALL  line, like SIP intelligent detection system, that uses data on the ambient environment, such as temperature and illuminance conditions, to automatically adjust the sensitivity or RLS laser scan detector.

Moreover, there will be opportunity to see how some of our products works, e.g. you will find on our stand operational Fiber Optic Intrusion Detection System offering high performance intrusion detection with modern features and communication options.

In addition to the security sensors, OPTEX will also exhibit its people counter – Akribos.
 
Romania is one of our more important markets, we are mainly known for a small number of our whole sensor range, our aim is to show the many strings we have to our bow – we have reliable intrusion detection systems suitable for everything from home alarm protection, to high security critical infrastructure.
says Dragoș Enea Customer Service Manager RO&BG
Would you like to get more information, do you already have a specific project in mind, or would you like to know more about OPTEX? Please visit our stand !

About OPTEX
The Japanese manufacturer Optex is the world-leading company in the area of security detectors with its unique infrared detection technology.
We offer indoor and outdoor PIR and PIR/MW detectors and active infrared beams, fiber-optic cable fence protection system and technology unique laser scanner REDSCAN.
OPTEX’s products are available in over 50 countries worldwide.
 
______________________________________________________

SVT ELECTRONICS

SVTech - soluții complete de control acces și pontaj produse în Romania la RSF 2018!
 
SVT ElectronicsSVTech – produce din 2006 în România soluții complete de sisteme de control acces și pontaj pentru orice mediu comercial, retail, public sau de afaceri. Produsele de bază sunt: cititoare de cartelă X-STAL/X-STAL AUX, central de control acces ACCESS BOX și softul SVTPassWEB2.

SVTech înseamnă în 12 ani: peste 10.000 de cititoare de cartelă X-STAL aflate  în funcțiune în companii din țară, peste 1000 de companii din țară care folosesc sisteme de control acces și pontaj SVTech, peste 10 sectoare de activitate din Romînia care au ales soluțiile noastre, peste 175.000 de persoane active din țară care pontează zilnic cu softurile noastre.

8 milioane de evenimente unice de pontare sunt realizate anual cu sistemele SVTech de control acces și pontaj.

Câteva din companiile care folosesc soluțiile noastre, pe domenii de activitate:  instituții publice (primării, penitenciare), farmaceutice (Pharmapharm, Gedeon Richter), industria alimentară (Ifantis, Europena Food, Sergiana, Romaqua, Cristim, Conserve Râureni), IT (Bitdefender, Garmin), instituții financiare (Groupama, City Insurance, SAI Muntenia Invest), sector medical (SMURD, Hartmann, Dispecerat 112), hoteluri&spa (Pescariu Sports&SPA), comerț (Casa Rusu,  Pioneer, Pirelli, Magdolna Impex) transport (Fan Courier, Xpo Logistics).

www.svtech.ro/referinte/

În 2018, SVTech aduce pe piață un nou produs - cartela cu amprentă încorporată!

O nouă cartelă RFID, cu amprentă incorporată, îmbinând controlul biometric cu reglementările GDPR, care consideră folosirea amprentei ca măsură excesivă în sistemele de pontaj.

De dimensiunile și forma unei chei de mașină, noua cartelă este unică pentru utilizator și numai titularul autorizat al cartelei poate activa comunicarea acesteia cu cititorul, cu ajutorul amprentei incorpoate în cartelă. Astfel, amprentele nu sunt stocate DECÂT în brelocuri, neexistând salvate  altundeva în companie. Noua cartelă rezolvă atât cadrul legal privind conformitatea cu  normele GDPR, dar și nevoia de identificare sigură a persoanei care pontează.
www.svtech.ro/cititorul-de-amprenta-perspectiva-pontajului-si-gdpr-ului/
www.svtech.ro
www.facebook.com/PontajSVTech

______________________________________________________

TELESYSTEM

Testează soluțiile video IP Uniview la Romanian Security Fair 2018

TelesystemTelesystem în calitate de partener oficial Uniview în România vă invită să testați cele mai noi tehnologii din industria de supraveghere video IP.

Numărul 6 la nivel mondial
Uniview Technologies Co., Ltd. este unul dintre cei mai mari producători de echipamente și soluții dedicate pentru supravegherea video IP. Cu o experiență de peste 12 ani și un portofoliu impresionant de proiecte finalizate, brand-ul UNV a fost propulsat în top 6 la nivel mondial în 2017, fiind în continuă creștere datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare.

Gamă variată de echipamente și soluții pentru orice tip de proiect
Soluții complete pentru orice proiect, de la magazine mici până la aeroporturi, porturi navale, frontiere, autostrăzi, clădiri mari, orașe, instituții guvernamentale, rafinării, fabrici, clădiri de birouri, mall-uri, benzinării, parcări și multe alte obiective.

Garanția calității
Toate produsele UNV sunt testate și certificate la cele mai înalte standarde, astfel calitatea și fiabilitatea lor fiind mult peste așteptări. În plus garanția oferită de producător este de 3 ani.

Prețuri competitive
Pentru a afla mai multe despre produsele UNV, accesați site-ul importatorului oficial în Romania: www.telesystem.ro.
 
______________________________________________________

TORA SECURITY SYSTEMS

Tora Security Systems, o prezență constantă la bienala de tehnică de securitate, participă cu entuziasm și anul acesta la Romanian Security Fair.

TORA Security SystemsCu peste 10 ani de experiență în importul și distribuția de echipamente antiefracție, sisteme de supraveghere video, interfoane și videointerfoane, automatizări și incendiu, deținem un portofoliu de produse ce cuprinde branduri ca TVT, DAHUA, SATEL, COFEM, OZAK, HD VIEW, SECOLINK, POSONIC și V-TEK.

Ce aduce nou anul 2018? O extindere a gamei de supraveghere cu un brand deja consacrat. Devenind parteneri oficiali Dahua România, am adus un plus pentru clienții și firmele care au nevoie de soluții profesionale pentru proiecte ample.

Dată fiind creșterea tot mai mare a necesității instalării unui sistem de alarmare la incendiu eficient, un alt punct de mare interes din cadrul expoziției îl va avea prezentarea soluțiilor de la COFEM. Normative, standarde și specificații, toate acestea vă sunt puse la dispoziție de către ingineri specializați în detecția la incendiu.

Nu în ultimul rând te vei convinge de eficacitatea sistemelor de alarmare antiefracție de la SATEL. Cu un design modern și un sistem intuitiv, gamele Versa și Perfecta sunt tot mai des cerute în proiectele de tip home use, pe când integrările cu sisteme complexe de management al clădirilor se realizează cu ajutorul gamei Integra.

Echipa de vânzări va fi pregătită să răspundă la orice întrebări, să va prezinte tendințele de dezvoltare și să lege colaborări de durată cu toți profesioniștii care ne vor vizita standul. Feedback-ul fiecăruia este valoros.

Vom pune accent pe soluții, surprize și deschidere în construirea unor noi relații de business.

______________________________________________________

WIND ONE

www.windone.ro
 
Compania WindOne are ca activitate dezvoltarea sistemelor software integrate, dedicate industriei securității private. Soluțiile WindOne au ca scop principal eficientizarea proceselor și resurselor companiilor de pază, monitorizare și intervenție și a celor din domeniul sistemelor tehnice de securitate.

Avem ca misiune susținerea partenerilor noștri, astfel încât aceștia să devină repere în industria securității în ceea ce privește calitatea și eficiența serviciilor și produselor pe care le presteaza sau distribuie.
 
Ionel Popa, Director general, WindOne: “Cât timp lupta în piața securității private se va duce la nivelul prețurilor și nu al calității, supraviețuirea firmelor din domeniu va fi una pur conjuncturală.”.

OneERP
Soluția OneERP este prima soluție de tip Enterprise Resource Planning românească, dedicată în exculsivitate industriei securității private.

Prin definiție, un sistem de tip Enterprise Resource Planning își propune să crească eficiența atunci când este aplicat unei structuri operaționale ordonate, maximizând potențialul resurselor existente: umane, tehnice, financiare și operaționale.

OneTech Start
Este un software de accelerare ce își propune să organizeze și să eficientizeze la maxim activitatea unei companii de securitate tehnică, grăbind astfel dezvoltarea și maturizarea ei.

http://www.romaniansecurityfair.eu/ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video