Aerteknika

Turneul RIDGID Innovation Roadshow, in martie in Romania!

Ridgid Innovation 2015
vizualizari

Va invitam sa intrati in lumea Ridgid pe durata Innovation Roadshow!

martie 2015 - In fiecare an, milioane de scule Ridgid se duc la munca spre santiere din intreaga lume. Pe durata acestui ROADSHOW, Ridgid va porni la drum catre Dumneavoastra, pentru a va prezenta cele mai noi tehnologii.

Programul turneului RIDGID Innovation Roadshow se va desfasura in 26 tari din Europa, iar in Romania se va desfasura conform programului:

16 Martie - Ploiesti
Host Partener/Distribuitor: METATOOLS - Str. Poligonului 2

17 Martie - Bucuresti
Host Partener/Distribuitor: RET UTILAJE - Popesti Leordeni, Str. Oltenitei 221

18 Martie - Bucuresti
Host Partener/Distribuitor: ROCAST - Sos. Pantelimon 1

20 Martie - Arad
Host Partener/Distribuitor: TERMO TOOLS - Expo Arad International - Calea Aurel Vlaicu 300. Confort Construct & Instal Fair

Pentru mai multe informatii: http://www.ridgidroadshow.com/index.html

Urmariti pe Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=hsghFNb1ef8

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare